Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonos nemű emberek között miért nem lehetséges a közösülés (lent kifejtem mire gondolok)?
A vérfertőzés kapcsán ,nem vérfertőzés,ha két azonos nemű közösül.Nem lehet biológiailag közös gyerekük ugyebár
A családi vérvonal tisztaságát védi a törvény,hogy ne legyenek zakkant utódok a belterjesség miatt.
4-es így már világos, köszönöm a választ.
5-ös továbbolvastam, abból kiderült, hogy az Alkotmánybíroság 37/2002. hatarozatával megsemmisítette az azt büntető részét a Btk.-nak.
A jog szereti a törvény betüit össze vissza csavarni.
De igazad van, a közösülés fogalma ingoványos. Anál, orál, manuális is szex, de itt szerintem a gyerekcsinálást akarták külön szankcionálni mert ott nem csak az esetlegesen gyereket csináló felekre kell gondolni, de a közös gyerek is sérül.
Azt hiszem a nem PIV szex is csak fajtalanság.
9-es vagyok, ami lemaradt:
minden más, ami nem vaginális közösülés volt, az fajtalanság szó alatt futott (pl akár heteró, akár homo anális szex, orál, kézimunka stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!