Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tii se mertetek sokáig amiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tii se mertetek sokáig amiatt szexelni, mert féltetek, hogy a másik srác el fog ítélni?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy a partnerem szóban bántana amiatt, mert passzív vagyok (nem vagyok férfi, buuzi, r@tyi..stb) pedig tudom hogy ez fssag, mert akkor ő is meleg. De akkor is...
2020. jún. 28. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen értelek.
2020. jún. 28. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem az egészet
2020. jún. 28. 22:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Vannak akik lenézik a melegeket. Én attól félek, hogy a partnerem is ezt tenné velem, hogy megalázna szex közben amiatt mert meleg vagyok. (Pedig ő is meleg szóval tudom hogy ez butaság de folyton ezen kattogok)
2020. jún. 28. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ő is meleg, ezért nem fog téged lenézni szexuális orientációd miatt
2020. jún. 28. 23:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég furi lenne, hogy miután "megrakott" azaz ffi hátsóra vágyott akkor beszólna hogy meleg vagy - mivel ugyebár ő is az.
2020. jún. 28. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy rendkívül egyedi probléma és nem sokan osztoznak rajta veled... Őszintén nem értelek.
2020. jún. 29. 01:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ritka az ilyen probléma. Valószínűleg nem fogadtad el saját magad, és hatalmas benned a társadalomnak való megfelelés, hogy még más melegekkel szemben is ezt érzed,hogy elítélne.
2020. jún. 29. 03:30
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Imádom ha sokáig szopnak. De sose vállalja senki...
2020. jún. 29. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem volt ilyen, csak attól féltem, hogy nagyon béna leszek és ciki lesz az egész. Mert nyilván hiába a “vizuális” tartalom, gyakorlatban kicsit másabb a dolog és ha volt visszatartó erő, akkor talán ez volt... de aztán túltettem magamar ezen.
2020. jún. 29. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Nálunk a páromnak (passzív) beletelt egy időbe, hogy megértse, hogy az is ugyanolyan fontos, hogy ő jól érezze magát szex közben, mint én. De ő mert szexelni, csak kellett neki kis idő, mire felbátorodott, mert kezdeményezni stb.
2020. jún. 29. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!