Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ennek mi lehet az oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre, hogy a mostani fiatal melegek, tehát olyan 18-25 évesek nagyon modern felfogásúak, árnyaltan gondolkodnak, műveltek-oktatottak. Én mát nem ilyen korosztályba tartozom.. Viszont pl. találkoztam a múltkor egy 19 éves sráccal, akinek a gondolkodása tényleg elképesztően árnyalt, és olyan sokoldalúan képes egy-egy problémát megvizsgálni, ahova én 30 éves korom körül értem el.

Ez nyilván nem általánosság, de a tapasztalatom az, hogy nagyon sok ilyen fiatal meleg van.

2020. jún. 28. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a neveltetéstől függ, és nem a melegségtől.
2020. jún. 28. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerencsés vagy, hogy ilyen fiatalokkal találkozhattál. Szomorú de a másik "oldalból " van a több....
2020. jún. 28. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Meleg vagyok, és 25. Nem ismerkedem sem a saját, sem a nálam fiatalabb korosztállyal, mert konkrétan eciklopédiákkal ütném őket,annyira sötét a legtöbb. Tisztelet a kivételnek természetesen.
2020. jún. 28. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

A 3-as válaszoló szépen leírta, amit 2-esként nem fogalmaztam meg ilyen nyersen.

De ilyen fiatalokkal én sem ismerkednék, pedig sokan írtak már rám.

50 F

2020. jún. 28. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az az oka hogy a fiatalok a telefonnyukat nyomogassák állandóan és lehet hogy ragadt rájuk valami, a mi időnkben nem volt okos telefon, de gépzsír nélkül is betoltuk a kaszárnya mögött ha úgy volt,nem voltak ilyen becsúsztató krémek meg ilyenek, hogy butábbak lettünk mitn a mai fiatalok? lehet.
2020. jún. 28. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
5. vagyok: 67F
2020. jún. 28. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kortól függ, hanem embertől.

Minden generáció azt gondolja, hogy okosabb mint az előtte lévő és bölcsebb, mint az utána következő

2020. jún. 28. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenet! 😁
2020. jún. 29. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!