Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedveskéim, ti ha a párotok azt szeretné, hogy hagyd meg a szőrt magadon (felsőtest, farok, popsi), akkor megtennétek a kedvéért?
első kérdésre a válasz, én meghagynám, ha ő úgy szeretné.
Másodikra pedig, én csak fazonírozom ollóval, borotválva nem szeretem, szerintem nem is férfias, de attól függetlenül szeretem, ha ápolt.
Ezt a minden csupasz divatot eleve nem tudom hova tenni.
Attól függ komoly a kapcsolat, szeretem e.
Ha csak egy kis csíra és tudom, hogy nem sokára szakítunk akkor nem, egyébként igen
Természetesen komoly kapcsolatra gondolok. Nem is értem, hogy miért vág bele valaki egy olyan kapcsolatba ami lepkefing életű és tudja is róla hogy csak annyi.
Aki borotválja magát, de a párja kedvéért megtenné, most hozzátok szólnék, hogy miért nem hagyjátok alapvetően meg?
Igen megteszem
Mert akarok tetszeni a páromnak
És ez viszont megy
Nem hagynám meg, mivel azért vágom le, mert zavar, meg úgy gondolom, hogy úgy higiénikusabb. Nem naponta vágom, így van lehetősége kiélvezni a szőrösebb állapotot is.
26f
Én borotválom régóta.Nem igazán érteném,hogy miért lenne jobb,ha szőrös lenne mindenfelé.Eddig kifejezetten pozitív a nők hozzáállása.Egyik sem jelezte,hogy szeretne szőrt nyalogatni,és szükség lenne rá.
Ha elmagyarázná,hogy mitől lenne jobb,és nyomos ok lenne,akkor talán meg lehetne győzni.
A kérést nem tartom óriási ,teljesíthetetlen dolognak,viszont nem tudom,hogy én ,hogy érezném magam szőrösen.Hisz,megszoktam,hogy nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!