Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete-Győr Andrást vonzó férfinek találjátok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 11:18
1/10 anonim válasza:
Aktívnak nagyon nyeszlett, passzívnak meg szőrös. És buta is.
2/10 anonim válasza:
Lemaradtam, kiderült, hogy meleg vagy mi?
Nekem bejön am, szerintem cuki. Csak alacsony és vézna.
3/10 anonim válasza:
Én továbbra is Ungár Petire szavazok :P Andrásnak túl aggresszív a szőrzete , de ha trimmelt akkor nem szóltam
5/10 anonim válasza:
Nem meleg, csak melegbarát. Egyébként szerintem nagyon jó pasi. Külsőre számomra nagyon vonzó.
6/10 anonim válasza:
nem néz ki rosszul, de szerintem túlságosan is tucat kinézete van. plusz a csillagjegye kos, ami nálam kizáró ok.
7/10 anonim válasza:
Nagyon nem jön be. 1000x inkább az Ungár Peti
8/10 anonim válasza:
Jó pasi az András és alul is jól el van eresztve :) tutira tudom
Szerintem nagyon vonzó srác
9/10 anonim válasza:
A Hajnal Miki sokkal cukibb, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!