Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem egy sráccal gumi nelkul, en sem tudom hogy történt ez volt az első már rég ismerem. Egy suliba jartunk , most akkor lehet hogy elkaptam valamit?
Szerintem a kérdezőnek jelen pillanatban sem megvetésre van szüksége. Sajnos itt mutatkozik meg a baj az emberekkel... leírta, hogy tudja ő is, hogy nagy hülyeség volt, megtörtént, valószínűleg mély emléknyomok maradnak benne a rossz döntéssel kapcsolatban, az utolsó amire szüksége van az sztem, hogy még itt is “szidják-hordják”. Tudom, hogy nem leszek népszerű ezzel a nézettel, de olvasva a kommenteket, már nem bírtam megállni, hogy ne írjam ezeket le... ennyit erről.
A kérdezőnek: a legokosabb döntés az lenne, ha elvégeznéd a szükséges szűrővizsgálatokat, keresd fel az adott járóbeteg fogadást a területileg illetékes infektológián, azt hiszem oda tartozik, esetleg nemi beteg gondozó. Másrészről pedig beszélj a partnerrel a dologról, hogy későn kaptál észbe és hogy mi a szitu. Óvatosan hozd fel, hogy van-e tudomása valamilyen betegségéről, vagy, hogy milyen gyakoriak az alkalmi kapcsolatai védekezés nélkül stb. A lényeg, hogy ne érezze magát támadva vagy letorkolva, mert akkor tőle információt ezügyben már valószínűleg nem kapsz...
Remelem tudtam segíteni valamit, ha van bármi, írj nyugodtan privátban. (Márcsak amiatt is, hogy “ne élj vissza a többiek kedvességével”.)
Nem támadni akarok, hisz te is tudod így utólag, hogy felelőtlen döntés volt, viszont azt megemlíteném, hogy legközelebb, még ha egy olyan emberrel is fekszel le, akit régóta ismersz, akkor is védekezz!
Nagyon fontos. Attól, hogy ismered, még nem tudod róla mennyire él kicsapongó életet.
Én is voltam már olyan sráccal akit ismertem, viszont óvatos voltam, utólag derült ki, hogy szinte naponta váltogatta a partnereit.
Ha volt valami betegsége akkor azt bizony el is kaptad. Akár csinált beöntést, akár nem - a beöntéssel nem "mosod ki" a kórokozókat csak a székletet. Abba gondolj bele, hogy ha veled gumi nélkül csinálta elsőre akkor mással is... szóval benne van a pakliban.
Az ún. ablak-periódusa (amikor még nem kimutatható, de már megfertőződtél) és a lappangási ideje minden betegségnek más és más. Van aminek 1 hét másnak meg 6. Ja és ha óvszer nélkül megy análba még egy jó kis alsó húgyúti fertőzést is össze tudsz szedni.
Ha ez most történt akkor 2hónapig relax, mert a nagyon bajos nyavalyákat leginkább ezután lehet kimutatni. A kisebbeket hamarabb, de ha elkaptál például egy HIV fertőzést annak legalább 3-4hét mire jelentkezik valamilyen a tünete. Valószínűleg egybe se halsz bele főleg nem ennyi idő alatt, így majd leghamarabb ősszel mehetsz vizsgálatokra.
Én magánklinikát javaslok mert hiába fizetős de legalább gyors: HPV Full Spektrum, Hepatitis valamennyi vagy szinte az összes, HIV antigén. Nem lesz olcsó, de egy szúrással letudod a legveszélyesebbeket. A többi apróság de nem elhanyagolandó ha változást észlelsz, ebben viszont majd segít valaki.
A leggyorsabb megoldás viszont az lenne ha a párod menne el most szűrésre, feltéve ha nem volt valakije rajtad kívül az elmúlt kettő hónapban. Egy ilyen felkérés viszont egy komoly szakítópróba, úgyhogy csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!