Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy néz ki lesz egy új barátom. Idősebb. Én 19 vagyok, ő 47 éves. Mindketten kondizunk. Hogy dől el hogy ki lesz a passzív? Gondolom én? 19/f
Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 09:09
1/7 Noren1989 válasza:
Sanszos, hogy ez nem most dől el 😂 mi a beàllítottsàgotok? Erről azért beszéltetek, vagy csak dugtok, mint a nyulak?
2/7 anonim válasza:
47 évesen illő lenne tudni, hogy melyik szerep vonzza. De mondjuk neked sem ártana tudni hogy dugni akarsz vagy dugva lenni.
Nem a kor fogja eldönteni, hanem hogy ki mit szeret. Ha unik vagytok mind a ketten akkor mehet minden kölcsönösen.
3/7 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy a fiatal csak passzív lehet !
Egy kollégám 25 éves és ő az aktív az 51 éves passzív barátja mellett.Bár igaz, hogy csak az idősebb kondizik,de csak azért,hogy a fiatal ne hagyja el,ha lát egy szebb férfit.Izmokkal és lányos viselkedéssel fogta meg :)
4/7 anonim válasza:
Na vajon hogy dől el. Természetesen az lesz az aktív, akinek nagyobb a farka. Mégis hogy gondoltad a kérdést, majd a kisfaszú fogja a másikat kielégíteni?
5/7 anonim válasza:
4-es. Ezt nem írom alá, láttam már több ilyen esetet is.
6/7 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nem emeltem fel a szarkazmus táblát, ti anélkül nem értitek.
7/7 anonim válasza:
Normál esetben az lesz a passzív, akit az a szerep jobban vonz. De gondolom, nálatok ez nettó dominanciáról szól, így te leszel, mert fiatalabb és gyengébb vagy, és innentől neked kuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!