Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon meleg a barátom?
Mindketten egyetemisták vagyunk, évfolyamtársak ugyanazon a szakon. Nemrég mondta, hogy randizik valakivel, aztán később érdeklődtünk, hogy sikerült, ki a kiszemeltje, de valahogy kerülte a témát. Képet sem mutatott a "csajról", nevét se árulta el, pedig mi srácok gyakran bemutatjuk a haveri körben. Az ilyen "kapcsolatai" elég rövidek. Már gondoltam arra, hogy nem is csajról van szó:) de nem merem elmondani neki, hogy engem érdekelnek a fiúk is, nehogy tönkre menjen a barátságunk. Sokszor tesz kétértelmű megjegyzéseket. És szinte sosem beszél lányokról, ahhoz képest, hogy a többi srác megállás nélkül arról beszél, hogy kit dugna meg, a telefonjuk is tele van csajos képekkel.
19F
Én sem beszéltem soha a "nőimről". Egyrészt senkinek semmi köze hozzá, másrészt meg úgy érzem, hogy a nőt sértem meg - tudtán kívül persze -, ha a háta mögött kibeszélem. Ha eljön az ideje, bemutatom a barátaimnak, de mit beszéljek róla számára idegeneknek a háta mögött.
És igen ezen felül lehet olyan, hogy nem akar róla beszélni, mert pl. idősebb, házas nőkre vadászik és figyel a diszkrécióra :D Vagy a duci csajok jönnek be neki, a baráti társaságotok meg köcsög és megszólná érte, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!