Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy magas (185 centi) meleg férfi passzìv?
Figyelt kérdés
Mindenki azt hinné, hogy a msgas melegek aktívok. Egyáltalán találhat magának aktív párt egy ilyen magas férfi? Ki akarná megdugni egy alacsony, "nőiesebb" helyett?2020. jún. 17. 23:35
2/10 anonim válasza:
Nem gáz. Még izgató is, főleg ha szőrös és nem csupasz.
3/10 anonim válasza:
187 vagyok és passzív. Sose volt belőle gond. :)
4/10 anonim válasza:
A 185 nem is olyan magas, pláne fiúknak. Én leszbikus nő vagyok, csajom is pont centire ilyen magas és hát megjegyzem eléggé pillow princess...én 170 vagyok és nem tud zavarni 😂
5/10 anonim válasza:
Én 172 cm vagyok, és uni, de sokan utasítottak már vissza a magasságom miatt, hogy túl alacsony vagyok. :/
6/10 anonim válasza:
Nem gáz. 🙂 A magas passzívok is tudnak tetszeni.
8/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy e szempontból lennének "kiosztva" a "szerepek" :D
9/10 anonim válasza:
Általában a legtöbb meleg férfias férfit keres. Így nem gond ha férfias vagy, és magas, nem ezen múlik.
10/10 anonim válasza:
194 cm vagyok, passzív.:) Nem kaptam még visszautasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!