Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú meleg, akkor a lányok egyáltalán nem hozzák lázba?
Hagyjuk már ezt a semmire való Kinsey skálát. Nem egy skála fogja megmondani hogy mi vagyok.
A szexuális vonzalom a lényeg. Rengeteg meleg dolgozik divatszakmában, ahhoz pedig meg kell tudni állapítani, hogy valaki szép vagy sem. A lényeg azon van, hogy szexuálisan vonzódik-e a nőkhöz egy férfi. Ha igen, akkor biszex, ha csak a férfiak izgatják, akkor meleg.
Hasonló eset: hetero pasiként pl. észreveszem, ha egy férfi szép.
De szexuálisan nekem attól még nem fog tetszeni
Én csak arra kapom fel a fejem, hogy milyen menő cuccot vett fel az illető csaj aznap, meg hogy milyen ékszereket hord, de hogy mi vana ruha alatt attól kiráza hideg :D A p. betűs testrésztől meg vm taszító undort érzek csak, egyszer vk azt mondta nekem hogy a pu**i olyan mitn amikor a ló kieszia kockacukrot a kezemből :S undi
Összegezve, a csaj8on) mint divatcikk + kiegészítők (esetleg haj) oké, de a többitől amit ezekkel eltakarnak az fúj :P :(
Ebbol is meglehet,de nagyon csaloka,rengeteg feminin hetero van,es rengeteg maszkulin meleg.
Amibol szerintem meglehet allapitani es tobbnyire sikerul,az a szem.Figyeld ahogy nez,ha pasikat hosszasabban nez,esetleg meg meg pillant pasikat m,lanyokat kevesbe akkor nagy a valoszinusege,nezd kikkel tartja a szemkontaktust esetleg probald meg vele tartani es mosolyogj ra,ha o is vissza mosolyog meg biztosabb a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!