Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi van ha nimfomániás leszek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha nimfomániás leszek (vagyok?) ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem ha pestre felkerülök egyetemre , akkor állandóan szexelni fogok , mert már most is alig birok magammal. Állandóan ismerkedek, midnig van valakim, nagyon kívánom a szexet sokadjára is , volt hogy kapcsolatban votlam többször szexeltünk barátommal , de éjszaka amikor hazament én egyből mást keresgéltem hogy azzal is szexelhessek. És attól tartok hogy ez még súlyosabb lesz ha Bp-re költözöm.

18 F

2020. jún. 16. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Kosd le magad 1honapig ne legyen párod vod meg magadtol a a zseb hokikat is és ha el telik az 1honap értékelni fogod majd ha lesz párod hogy szűnetelteted a zsebhokit meg a szexes dolgokat és új értékelési rended lesz
2020. jún. 16. 23:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Oké , de az a vicces az egészben hogy nem szoktam csak úgy elkezdeni hokizni itthon, nem is szoktam gyakran ... azt nem is élvezem, de ha vk pl.kiveri nekem az már más esetazt szeretem. De nem tartom normálisnak hogy a hét minden napján szexet keressek (és találok is gyakran, néha tényleg csak kiverem vk vel, néha több...) de már érzem h nem akarom ,de a testem mindig másfelé visz
2020. jún. 16. 23:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, te nem lehetsz nimfómaniás!

Azt írtad "18 F", vélhetően férfi vagy.

A nimfomán betegség a nőket érinti. Ez egy komoly pszihés betegség! Egy ninfomàn nőnek nincs nagyobb libidója, mint egy átlagos nőnek. Nem azért szexel, mert annyira kívánja. Képtelen a kielegülésre. A nimfomám nem egyenlő a szexfüggőséggel! Két külön dolog.

Szóval amitől tartasz, hogy szexfüggő leszel.

2020. jún. 17. 00:41
 4/12 A kérdező kommentje:

3-as

szerintem a férfiakat is éritheti , azért keresgélek midnig újabb partnert mert egy nem tud kielégíteni teljesen, vagyis az adott pillanatban igen. De nevezzük akkor szexfüggőségnek, ha arra gyanakszol inkább. Hogy álljak le? egyzserűen agyban tudom hogy abbakéne hagyjam, de nem megy. És nagyon lehangolt és dühös és frusztrállt állapotba kerülök ha nem kapom meg amit akarok.

2020. jún. 17. 00:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy, ne a szakkifejezésen vitatkozzunk, a lényeg érthető! :D

Kedves kérdező!

Viccet félretéve... Írod, hogy már nem akarod, csak hajt a dolog. Ezt szerintem orvossal kéne megbeszélni. Nem azért, mert szörnyű vagy, dehogy vagy szörnyű! Azért, mert már nem akarod, ergo gondot okoz, nem is beszélve a túl sok partner kockázatairól még gumi mellett is, és ez orvosra tartozik. Pszichiáterre leginkább.

2020. jún. 17. 01:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus tud segíteni rajta.
2020. jún. 17. 05:27
 7/12 Lacás1976 ***** válasza:
70%
Nyugi én is szexmániás vagyok.
2020. jún. 17. 07:28
 8/12 Béla211 ***** válasza:
100%
Ha ez téged zavar és gondot okoz a mindennapi életedben meny el szexualpszihologushoz nekik ez a szakterületük.
2020. jún. 17. 07:38
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

Nyugi, ez tök normális melegek között. Valószínűleg azért "nem akarod", mert tudod, hogy a társadalom lenézi az ilyesmit (álszent módon). Éld ki a vágyaid, ne legyen bűntudatod.

Nem tehetsz róla, hogy ribizli vagy 😘

2020. jún. 17. 07:39
 10/12 Béla211 ***** válasza:
92%
Ha a Háttér Társasággal föl veszed a kapcsolatott biztos tudnak ajánlani valakit.
2020. jún. 17. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!