Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért teszem meg ha nem is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszem meg ha nem is akarom?

Figyelt kérdés
Szóval van egy szexhaverom. Jó vele de sokszor jön olyan ötlettel ami kicsit fura. Mostanság mindig bevállaltam pedig nem akartam. Miért nem tudok nemet mondani? Utólag bánom mindig.

2020. jún. 15. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? Mit kér tőled?
2020. jún. 15. 17:08
 2/8 A kérdező kommentje:
1,5 éve ismerem. És kb heti talink van. Volt pl hogy arra vett rá, hogy a haverját előtte szopjam le. Aztán hármasra ugyanazzal a sráccal. Aztán arra, hogy felvegyük ahogy szop meg ahogy én őt. De volt olyan hogy arra vett rá, hogy az erdőben dugjam meg. Aztán hogy a kocsiban szopjuk le egymást egy pláza parkolójában. Mikor túl vagyok rajta nagyon bánom őket. Előtte meg úgy vagyok vele, hogy jaj hát miért ne, stb.
2020. jún. 15. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Picit olyan mintha kamu lenne :D Na jó nem. Nem vagy te véletlen szerelmes ebbe a csávóba? Egy ilyen srácot én is elviselnék mint te :D
2020. jún. 15. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg olyan, mintha kamu lenne. Ha meg belementél, akkor csak élvezted.
2020. jún. 15. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
2020. jún. 15. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert téged is hajt a kíváncsiság és ezért mész bele, vagy mert egyszerűen bele vagy zúgva csak tagadod előtte és magad előtt is, ezért kedvezni akarsz neki, és belemész abba amire megkér hogy örömet okozz neki.
2020. jún. 16. 06:48
 7/8 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Mert izgatnak téged ezek a dolgok csak még megijedsz saját magadtól...
2020. jún. 16. 07:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet ki kéne próbálnom mással, hogy ugyanígy hat-e rám.
2020. jún. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!