Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » BDSM kedvelő fiúk, ti hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM kedvelő fiúk, ti hány évesen kezdtétek?

Figyelt kérdés
Mármint az első BDSM élmény hány évesen volt? Mi volt? Most hány évesek vagytok?

2020. jún. 15. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Az első bevezető élmény 16 évesen volt. Egy 21 éves srác kérte, hogy keményen szopassam meg és dugjam és pofozzam. Vicces volt, de vállaltam mert új volt. Aztán ahogy csináltam elkezdtem élvezni. Rájöttem izgat a hatalom íze. Izgatott, hogy az van amit én akarok és nem szól bele. Most már 28 éves vagyok. A srácot a mai napig ismerem de meghízott így nem szexelünk.
2020. jún. 15. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

40 éves aktív vagyok

KB 10 éve csak "baszok" erőből

Fenekelek, hajánál fogva...

Utána azért jól esik a gyengédség.

De Szeretkezés nem volt az utóbbi évtizedben

2020. jún. 15. 16:16
 3/7 De La Cruse ***** válasza:
89%
Nem mondhatnám, hogy rossz lett volna előtte de 35 évesen a főnökasszony vitt bele, és tök jó volt.
2020. jún. 16. 10:05
 4/7 anonim válasza:
100%
Én 19 vagyok de ki akarom próbálni
2020. jún. 18. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

12 éves voltam az első alkalomnál, mint szenvedő alany. Nem élveztem akkor, meg még évekig se, de nem volt választási lehetőségem. Aztán megváltozott már minden.

F.21.

2020. jún. 20. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok (24), de azért válaszolok.

16 évesen volt az első ilyen élményem. Kb úgy 2 hónapra rá h először elvesztettem a szüzességemet. Sima bondage volt, és kinyalatta magát velem.

Ez volt az első élményem, amire nagyon szeretek vissza gondolni. Utána 2 nagyon boldog év következett amikor a bdsm-ben elég mélyre merészkedtünk. Sajnos azóta sem találtam domináns nőt, csak pasit, viszont elköteleződni csak nőkkel tudok, szóval nehéz helyzet.

2020. jún. 21. 01:36
 7/7 anonim válasza:
100%
#5 megerőszakoltak hogy szenvedő alany voltál? :O
2020. aug. 15. 00:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!