Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Peter Pellegriniről miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peter Pellegriniről miért beszélik, hogy meleg?

Figyelt kérdés
Kommentben is olvastam FB-n Szlovákiás cikk alatt, illetve meleg ismerősömtől meg akartam kérdezni, és amint kimondtam a nevet, egyből rávágta, hogy az. Hogy lett ez ilyen nyílt titok? Attól, hogy nincs felesége, még lehetne hetero is...

2020. jún. 14. 19:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy ezt gondolod, hogy meleg, nem kell ismételned önmagadat.

Csak megkérdeztem, hogy mi alapján gondolod így azt leszámítva, hogy "ezt beszélik". Próbálok normális stílusban írni ezek után is. Nyilván ismert személy és vannak olyan emberek, akiknek nincs jobb dolguk ettől így ezzel foglalkoznak, vagy utálják és megpróbálják lejáratni. Vonáról is mondták mégsem az.

2020. jún. 15. 00:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy meleg e, de nem rossz pasi
2020. jún. 17. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!