Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos test és exhibicionizmus létezik-e?
Igen, vannak ilyen férfiak/fiúk akik önelégültek, önteltek és szeretik mutogatni magukat (s elvárják hogy csodálattal nézzék). Meg vannak exhibicionisták is és magamutogatók is.
Nem, nem ilyen vagyok, de számos ilyen emberrel találkoztam már.
"Igen, vannak ilyen férfiak/fiúk akik önelégültek, önteltek és szeretik mutogatni magukat (s elvárják hogy csodálattal nézzék)"
Az ilyenek már önmagukban exhibicionisták nem? Mi a különbség?
Én úgy ahogy szeretem amikor látnak meztelenül, tusolás közben.
És volt már olyan akit én láttam.
"Nem siet. Hosszan törölközik."
Szerintem ő is kukkol mást. Öltözőben én sem szoktam sietni, pont ezért :)
8
az semnmi. nálunk van egy olyan, amelyik már durván jól néz ki, sztem falná minden csaj (na meg néhány srác is), és az ugyanezt csinálja + még olykor vakarássza a tökeit is, ahogy leáll vkivel beszélgetni.
hát öhm ... nem néz ki rosszul, ennek aztán tuti nincsenek gátlásai, az a tipus,a ki tudja is magáról h mocskos jól néz ki, és esze ágában sincs takargatni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!