Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Borsodból hová lettek a 18-25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borsodból hová lettek a 18-25 közötti fiúk?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs olyan fiú komolyan mondom akivel lehet lazább dolgokat csinálni. Van egy szexes oldal (planet****o) ott konkrétan csak a szex megy igen pontosan (jó oké de nem hiszem hogy más nem keres lazább dolgot mert ilyen nincs) és a keresett korhatárban ugye sportos/vékony alkatút keresek igen sok van belőle de van olyan aki 3 hónapja nem lépet be meg szexet keres meg nem kell nekik vékony fiúk... mindig átlagos testű meg macis testű is ír de velük nem érezném jól magam és nincs szívem megbántani őket. Itt a gyakorin láttam már hasonló kérdést de én is felteszek egyet mert nem értem mi van az emberekkel egy kis közös hoki nem a világ vége...

2020. jún. 10. 17:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az a testalkat... az meg kor
2020. jún. 10. 17:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Kérem ne írjatok többet köszönöm a bántásokat kaptam eleget éppen de azért köszi a válaszokat. Ha meg még is írtok gondoljátok meg hogy vagy normálisan írtok végre vagy bántotok. Mindenki gondolkozzon el.
2020. jún. 10. 17:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért várod, hogy írjanak? Nem ismerkedős oldal. Itt vagyok borsodból és eltűntem, mert engem már az összes b-zi idegesít. Egyszerűen nincs hozzájuk türelmem és sokkal jobb így.:) Szerintem add fel, jobb ha nem foglalkozol a dologgal, minthogy ezen bosszankodol..
2020. jún. 10. 19:40
 14/16 A kérdező kommentje:
nyilván nem ismerkedős oldal de azért gondoltam hogy mégsem úgy írnak mintha valami rossz állat lennék... De egyébként nem vagyok meleg hanem biszex csak ebben a kategóriában vannak csak fiúk gondolom.
2020. jún. 10. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy egyébként?
2020. jún. 10. 20:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az igénytelenség nem korfüggő.

A fiatalok többsége igyekszik Pestre költözni,hogy még fiatalon agyonra ba-szhassa magát,utána pedig nyugdíjba vonul,visszaköltözik vidékre:D

2020. jún. 10. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!