Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tetszenek a vékony (lányosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek a vékony (lányosabb testalkatú) fiúk?

Figyelt kérdés

Én is az vagyok, és nekem is azok jönnek be.

Van más is, akinek az ilyen véznább fiúk jönnek be?

Akit érdekel, hogy mennyire vagyok vékony, írjon privátot.

2020. jún. 8. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
A vékony testalkatot hogyan sikerült a lányosabb testalkattal párosítani? Láttatok már lányt? Akkora a combjuk és a fenekük, hogy alsóhangon másfél ülés. Mi köze van ennek az ilyen kapanyél fiúkhoz?
2020. jún. 12. 06:00
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a vékony, de fiús fiatal srácok jönnek be :-) 46/F
2020. jún. 12. 11:18
 13/17 anonim válasza:
19%
Hat ahogy en eszrevettem,van kereslet ugymond erre az alkatra is,de altalaban a csunyacskabb lanyok koreben akiknek nem tul nagyok az elvarasaik. A legtobb lany azt szeretné erezni hogy a fiuja meg tudja vedeni ot,es bar lehet hogy meg tudja,de ez az alkat alapvetoleg nem erre utal,hanem hogy az illeto gyenge. Persze ezt most ne sertesnek vedd csak ahogy en eszrevettem es taoasztalom,igy van.(pedig en sem vagyok 10/10es csaj)
2020. jún. 12. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

13

olvasd a kategóriát

2020. jún. 13. 02:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen, főleg, ha aktív.

22/F izmos bi

2020. jún. 13. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Tetszettek, de aztán lett egy igazi grizzly medvém, akit imádok ölelgetni :3
2020. aug. 15. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is! Ha én dominálok akkor, a partneremet szeretem irányítani és úgy használni, ahogy akarom! Ráadásul ha még kislányos is, az már csak hab a tortán, 😊😊
2020. aug. 15. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!