Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talált már valaki magának úgy szexbarátot, vagy akár komolyabb kapcsolatot, ami magából az ún. "shoe contact"-ból indult ki?
Figyelt kérdés
Ismert dolog a cipőmánia is ilyen körökben, az idézőjelek között kifejezés annyit tesz, hogy a másik srácon a cipőt néz meg először :)2020. jún. 6. 17:18
11/16 Meleg22 válasza:
Szóval akkor ezt a fajta vonzódást úgy kell elképzelni, mintha csak az adott illető egy egy testrésze jönne be annyira, hogy legszívesebben járnék vele, megismerném azt akié ez a testrész, stb?
Szóval a testi lelki kötődés ugyanúgy kialakul a cipő fétises félnél is, vagy inkább a tárgy maga ami vonza, és az illető másodlagos?:O
(pl ha stílust váltana és számodra nem bejövős cipőket hordana, de már együtt vagytok és dúl a szerelem, vagy ilyesmi, akkor ez indok a szakításra? van ekkora értéke?.....:/:)
12/16 A kérdező kommentje:
Nem :) Egy kicsit félreértelmezted a dolgot!
2021. jan. 22. 14:46
13/16 Meleg22 válasza:
11/12 -vagyok (látszik az account nevem amúgy? én nem látom..:D)
Nos nem a félre értelmezéssel van a gond, hanem szimplán a kérdésedből megfogalmazódott bennem pár kérdés a témával kapcsolatban és fel tettem őket..:D
14/16 A kérdező kommentje:
Látszik amúgy :D Megírom privátban, ha nem gond.
2021. jan. 22. 15:00
15/16 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva, volt egy srác, akivel megnéztük egymás cipőjét, elkezdtem neki dícsérni, hogy milyen jól áll a lábán és milyen jól néz ki. Aztán jött a facebook ismeretség, ott is beszélgettünk és volt tali is, ahol cipővel izgattuk egymást és volt kölcsönös szopás is.
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez az alap felállás, ha csak alkalmi.
2021. jan. 22. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!