Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tudnám őt megszerezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám őt megszerezni?

Figyelt kérdés

van egy srác akivel egyszer beszéltem interneten egy suliba járunk, és tudomásom van róla hogy meleg vagy bisex. Szoktunk szemezni egymással de ha jól tudom van pasija.. köszönőviszonyban vagyunk, nekem nagyon bejön. Mostanság ignorál minden webes oldalon, mikor semmit nem csináltam.. esetleg hogy tudnék vele olyan kapcsolatba kerülni, hogy beszélgessünk utána meg talán járjunk is.. nem akarok annyira nyomulni nem akarok pofára esni.

18F

2020. jún. 3. 23:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van pasija akkor minek nyomulnál rá?
2020. jún. 3. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül ignorál.

1. Van pasija. Ne nyomulj bele a kapcsolatába, mert semmi értelme. Ha akarna tőled valamit, nem ignorálna.

2. Attól hogy meleg vagy biszex, még nem jelenti, hogy te az esete vagy és bejössz neki.

2020. jún. 4. 04:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem ezt akarod hallani, de hagyd békén.

Elég sz*r, ha valaki, akitől nem akarsz semmit rád nyomul. Még ha nem is ez a szándéka. Attól hogy ő is meleg, nem jelenti azt, hogy te is bejössz neki és járnotok kell. Ezt jelezte is feléd az ignorálással.

Voltam hasonló helyzetben és a legjobb ha keresel mást, különben csak magadat kínzod.

2020. jún. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!