Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Magnum szauna slave night...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Magnum szauna slave night eseményével kapcsoltaban rabszolgaként milyen dolgokat szoktak kérni tőletek a mesterek? Mi volt a legdurvább?

Figyelt kérdés

2020. jún. 3. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Na erre én is kíváncsi lennék, főleg hogy még nem voltam ott.
2020. jún. 4. 00:11
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy utána néztem ennek, nagyon felizgatott, úristen.. Amint vége a vírusnak biztos hogy megyek.. 26f passzív
2020. jún. 4. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Húú, hát én is instant kőkemény lettem.:DDD Nagyon érdekes lehet egy ilyen esemény!:O
2020. jún. 4. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Egyáltalán ez milyen buli??
2020. júl. 6. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Ez kegyetlen jól hangzik, kőkemény lettem én is.🤩😄

Amint lehet én is rész veszek rajta mint szolga.😜

18/f

2020. szept. 14. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Volt mar valaki ilyenen?

Kivancsi vagyok, hogy hanyan jelentkeznek ugy rabszolganak, hogy nem is latjak kivel mennek el.

2021. márc. 30. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Izgalmas esemény lehet. Tetszene!
2021. márc. 31. 07:04
 8/8 anonim válasza:
85%
Igen én résztvetem ien bulin anyi a lényege hogy a rabszolgák a paszevak egy órával epöb kelet menünk elmentünk az öltözöbe levetköztünk zejesen pucéra bekötöték a szemünket majd egyesévsl bezezetek minket a terembe és nem vehetük le a szemkendöt csak akor ha az öltözöben voltunk majd jötek a rabszolgatartók az aktívak ök elkesztekinket dogdosni simogatni nekem ahogy éresztem három csávó kezdet első körben fogsosni az egyik a melbimbóimal jácot a másik a poosimat fogdosta meg ujaszta a harmadik meg csókólrztam meg finoman fojtogatot majd behúztak az egyik ágyhoz éy ot asztkelet csinálnom amit kértek az egyik elkezdet keményen megdugni még a másik kwtöt szopnomkelet és ígyment még elnem élveztek utána kivezetek a piactére és rá két három mercre megint fogdostak és te minz rabszolga kivagy szolgáltatva mindenkinek ha jolemlékszem akor este 8-9 férfi dugot meg imátam
2023. jan. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!