Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Görbülő farok? Mennyire gáz ha görbül?
Figyelt kérdés
Kinek görbül a farka, nekem balra. Lehet furcsa, de nekem tetszik ha nem nyíl egyenes valakinek? Nektek?2020. jún. 1. 11:09
1/9 anonim válasza:
Nekem is balra görbül. Én is jobban szeretem ha nem egyenes. De a lényeg hogy ne legyen csupasz.
3/9 anonim válasza:
Nekem balra. Elég sokaknak görbül szerintem, és csatlakozom az egyeshez hogy a szőrös az jó. :)
4/9 anonim válasza:
Már pedig a farok nagyon kevés esetben szőrös, az emberek 99%-nak alapból csupasz. Nekem enyhén lefelé görbül, de nem szeretem a látványát, egyenes vagy felfelé görbülő jön be.
5/9 anonim válasza:
A legjobb dugásokat egy eléggé lefelé görbülő farkú sráccal éltem át.
Kár ezen paráznotok fiúk. Könnyen meglehet találni bármilyen farokkal azt a pózt, ami mindkettőtök számára élvezetes lesz 😋
6/9 anonim válasza:
Szerintem is szép a görbe farok 🤤
9/9 anonim válasza:
Nekem balra görbül elég durván a felénél. Már párszor megkaptam azt, hogy furán néz ki, de szexnél nem volt gondom vele emiatt soha. Úgy tapasztaltam, hogy amint berakom a partner fenekébe, kiegyenesedik, és nem is fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!