Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a barátom pelenkafétises? Többször megjegyezte, hogy "imádja" a pampeers szagot amikor vásároltunk a boltban. Csak sima barát, nem járunk, de érdekel, hogy fenntartásokkal kezeljem e ezután ha igen. félek h pedofil emiatt.
Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 23:03
1/5 anonim válasza:
eskü minden nap távolabb kerülünk istentől
2/5 anonim válasza:
Ettől nem lesz se pedofil se pelenka fétises.
Nekem egyik haverom az ecet szagáért van oda. Van akiknek más a szaglásuk. Vagyis hát mindenkinek más, pont mint az ízerzékelés.
3/5 anonim válasza:
Figyelj, én szeretem a saját puncim illatát. Más lányokhoz nem vonzódom és számomra amúgy sincs szexuális töltete ennek. Csak kellemesnek tartom, de beindítani nem fog. Úgy szeretem, mint pl az eső illatot.
4/5 Orultseg123 válasza:
Én nő vagyok és szeretem a baba illatokat
. Babasampont pudert és a pellus illatat is. Szerintem nincs ebben semmi. De azért hozd fel neki a témát és figyeld a reakcióit az ilyesmire. Sosem lehet tudni.
5/5 anonim válasza:
Én meg szeretem a wd40,benzin,fegyverolaj,körömlakk lemosó szagát,de ettől még nincs semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!