Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresem de, hogy?
Amit keresel csak a mesékben létezik,alkalmazkodás megalkuvás és van hogy úgy se jön őssze.
Ne aggódj nem késtél le semmiről és ha, az álmaidat nem akarod feladni, hiszel benne tedd azt.
Ez a Budapest, ez az "ugye nagyváros", semmiben nem jobb társkeresés szempontjából más helységnél. Sőt rosszabb.
Három kapcsolatom volt már innen,de egyik sem az,amit vártam ,sőt koppantam mindegyikben.
Nemhogy őszinteség,de hűség vagy komoly távlati célok sem voltak a párjaim részéről.
Egy ideig keseregtem, de rájöttem,az elkeseredés pont olyan embert hoz, vonz be,akit nem szeretnénk.
Optimistának kell lenni,jókedvűnek és akkor ilyen lesz a párunk is.És nem árt,ha van az emberben egy egészséges kíváncsiság,nem árt, ha mielőtt Ő -nek kiáltjuk ki, ezt azt tisztázunk az elején.
De még olyan fiatal vagy,hogy nem késtél le semmiről :)
Sok sikert és majd legyél boldog !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!