Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért harapódzott el annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért harapódzott el annyira ez az apa-fia kérdés mostanában a melegszex terén?

Figyelt kérdés
Ez puszta kíváncsiság, vagy megélt dolgok?

2020. máj. 28. 16:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
6! Ja, az a fiatal, aki idősebbet keres, de komolyra, utána meg eléggé érdekes dolgokat írogat. Van kettő M betűs nickje is, de néha belezavarodik. Azért kíváncsi lennék rá az életben, ugyan ki ez a szerencsétlen.
2020. máj. 28. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem mértem mi a gond azzal ha idősebbet keres. Én 20 leszek és passzív vagyok és mindig idősebbet kerestem, 40 től 60 ig. Na most ott tisztázzuk hogy nem volt kapcsolatom apámmal mert ő az apám és eszem ágában se volt még gondolni úgy rá. Fúj ne.

Ja és, ez szerintem inkább fétis mintsem betegség:)

2020. máj. 29. 09:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
9 es igazad van
2020. máj. 29. 10:44
 14/14 anonim ***** válasza:
92%
Engem a 30-as férfiak jobban izgatnak, mint a saját korosztályom. Jobban el tudok velük beszélgetni, több emberi értéket vélek bennük felfedezni, talán a hűség fogalmát is ismerik, illetve sármosabbnak is találom őket.
2020. máj. 29. 11:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!