Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jóképű, jótestű fiú felajánlkozik, hogy lefekszik veled, de te titkon tudod, hogy ő valójában nem is akarja a szexet (most hagyjuk, hogy miért), akkor te belemész a szexbe?
Figyelt kérdés
2020. máj. 26. 12:51
2/12 anonim válasza:
Nem értem. Ha nem akarja miért mondja? HA már mondja én belemegyek.:)
3/12 anonim válasza:
Nem mennék bele. Elég rossz lenne az a tudat, hogy nem élvezi amit csinálok. Egy fadarabbal pedig nem akarok dugni.
4/12 anonim válasza:
Nem, az kihasználás lenne és visszaéles azzal az információval, hogy tudom, nem akarja. Így nem élvezném igazán vele a szexet és lelkiismeretfurdalásom lenne utána.
5/12 anonim válasza:
Úgy érted szánalomból teszi meg?
6/12 kovpet válasza:
"most hagyjuk, hogy miért"
Pedig ez a lényeg.
7/12 anonim válasza:
Aki kíváncsi a miért-re, és bővebben akar róla olvasni, itt kifejti bővebben a kérdező: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
8/12 A kérdező kommentje:
"Pedig ez a lényeg."
Miért lényeg? Tudsz olyan miértet, ami mellett belemennél?
2020. máj. 26. 15:00
9/12 anonim válasza:
Közlöd előre a partnerrel, hogy hello, szexelek veled, de nem fogom élvezni. Te továbbra is beteg vagy, teljesen mindegy hogyan csűröd vagy csavarod ezt a dolgot. És ha lehetne a tegnapinál is szánalmasabb szintre süllyedni, akkor neked sikerült. Egyébként pedig provokálni és kötekedni menj máshová, mert ez az oldal nem erre van.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem is én tettem fel azt a kérdést.
2020. máj. 26. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!