Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg, úgy látjátok, hogy a melegek között a roma srácok nem kapnak helyet?
Volt mostanság pár kérdés erről.
Nekem volt pár roma srác de mindegyikben csalódtam.
Van akinek első voltam. Aztán mikor ráírtam 1 évre rá hogy mizu miért tűnt el(mert megláttam hogy új facebookja van és ezért nem reagálhatott a régin) akkor letiltott. Holott előtte még a titkait is nekem mesélte. Szóval csalódás.
Aztán egy másik kiderült, hogy 4-5 fiút szédített egyszerre. Mindenkinek előadta, hogy csak ő van. 16 évesen.
Aztán volt aki hívogatott pénzért és mikor nemet mondtam zsarolni akart. Csak nem volt szerencséje mert nem érdekelt.
Sorolhatnám. 1 jó volt, aki nagyon jól szopott. Azonban sajna nem akart ismétlést.
Na és a csúcs egy olyan srác aki folyton kihasznál másokat. Megsajnáltatja magát. Van olyan ismerősöm aki hitt neki és 100.000 Ft tartozik neki. Segíteni akart csak de a kissrác csak szórakozott. Velem is akart csak én hamar átláttam rajta és nem jött össze neki.
Olyan igazán szexi cigó sráccal nem volt dolgom, mint amiket néha látni.
#4-es ne általánosíts hallottak alapján..
Én is roma vagyok mégsem vagyok olyan mint ami most te leírtál..
A kérdésre válaszolva..
Mivel nagyon ellenzik és undorítónak tartják azt ha valaki meleg vagy bi ezért nem nagyon vállalják fel ezt az egész dolgot és inkább általában bele kényszerülnek egy hetero kapcsoltba..
Egyetértek mert ez nem általánosítás hanem tény.
Amit te általánosításnak gondolsz az már egy olyan tényező ami titeket normális kultúrát romákat megbélyegez az alpári suttyó cigány társaitok miatt. Én is ismerek normális dolgos félvér romát akiből bizony előkacsint az alpári cigányság.
Kedves strelok
Képzeld jó pár romát ismerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!