Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 éves a melegeknél tényleg öreg?
Figyelt kérdés
Nem egy 18 vagy 20 évestől kaptam már meg, hogy 25 évesen túl idős vagyok, vagy hogy az már öreg. Most komolyan temessem el magam mert ennyi vagyok? Én nem érzem magam öregnek.2020. máj. 23. 12:29
12/18 anonim válasza:
Dehogy öreg ....a 25 éves pasik a legjobbak szerintem.ne csüggedj az ilyen kritikáktól.mit fogsz csinálni annyi idősen mint én vagyok.én 43 vagyok és nagyon sokszor megkapom ezt.eleinte én is elkeseredtem....most már mosolygok rajta.😉
13/18 anonim válasza:
#4 ez azert durva tulzas. Persze, van ilyen is, de ez egy resze a fiatal melegeknek. Ne altalanosits. Annyi idoset utasutottam mar el, aki felajanlotta, hogy a sugardaddym lesz. Es ha normalisan el is utasitom, nem fejezi be, folytatja tovabb. Lehet hogy bunkosag, de ha elsore nem erti meg, hogy a nem az nem, akkor letiltom. Raadasul ottvan a profilomban h max 22 evesekkel ismerkedek. En 18 eves vagyok, es kb 22 evesekkel ismerkedek max, es nem azert, mert oreg hozzam, hanem mert mashol tart az eletben es en a parommal egyutt szeretnem megelni a korszakokat. Ezalatt ertem azt, hogy sajat lakas, nagyjabol az iskola befejezese, hogy ne az legyen, hogy osszejovok valakivel, aki 7 evvel idosebb nallam, neki van lakasa, autoja, minden, es o mar megelte azt, amit te meg nem. Nemtudom, hogy igy nagyjabol ertheto e.
14/18 anonim válasza:
Az hogy hány éves vagy nem számít bármikor lehet kapcsolatod és lehetel szerelmes az nem kor függő se nemi hovatartozás kérdése. Ugyhogy ne izgasd magad ilyesmivel még eljön a te időd is.
15/18 anonim válasza:
Én 25 éves passzív srác vagyok, és én nem tapasztalom ezt. Oké, több velem egykorú, és nálam idősebb férfi szokott írni nekem különböző oldalakon, mint 20 alatti aktív srácok, de azért ők is szoktak.
16/18 anonim válasza:
20 éves vagyok de már én is megkaptam hog túl öreg vagyok, szóval próbáld meg letojni, mást nem tudsz igazából tenni.
17/18 ftf1983 válasza:
A kedves fiatal melegek szeretnek parasztok lenni, aztán, amikor eltelik pár év már nem győznek puncsolni csakhogy valaki dugja meg őket. Nem kell ezekkel foglalkozni, az ilyet ki kell kerülni és keresni egy normálisat.
18/18 Lacás1976 válasza:
Jaj ugyan már. 44 vagyok és rámirnak olyanok akiknél be van állitva max korhatárnak mondjuk 25. A kis hülye 18 éveseket meg le kell szarni. Némelyik tök dadi meg ronda és fenn hordja az orrát hogy ő fiatal.... Inkább szexelek egy vékony igényes 40 essel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!