Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik az hogy nyálkásodik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az hogy nyálkásodik a végbél?

Figyelt kérdés

Én dildóval próbálkoztam beöntés után, de sárga nyálka majd fos is jött a végén.

Pedig kétszer fél liter vízzel, másodikra tiszta jött és mégis.

2020. máj. 22. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Már pedig dildozáskor 2-3 dexi bőven elég, de szerintem szexnél is. Elég, ha az utolsó kb 40cm-t mosod ki a biztonság kedvéért, fél liter víz nyilván túlhaladt, ami miatt ez történt. Nekem sohase volt problémám, dildozáskor is zavart, ha nem csináltam hiába nem volt koszos, nem volt rózsaillatú, ha nem rendeztem le magamat. Célszerű wc-zés után után megcsinálni, mert ha valahol a beled utolsó szakaszaiban van, az később kijöhet.. Sohase volt probléma így ha wc után csináltam. Pasi elé meg semmiképp nem járulnék így (uni vagyok), de elvárnám, hogy a partnerem is rendezze le magát, lehet valakit nem zavar a szar szag, de nem nagy dolog sterilizálni magadat előtte, kb 2-3 perc. 100%-ban lehet nem lesz tiszta, de 99,9%-ban lehet, ha jól csinálod. Baktériumok maradhatnak ott, de szar nem, ha jól csinálod..
2020. máj. 24. 13:18
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

Kinek mi. Nekem még sosem lett "koszos" a dildó. De ettől függetlenül nyilván megmosom használat után.

Mondjuk eszembe se jutott szarás előtt, vagy hasmenés idején használni:D De ha van kaka a végbél utolsó 20 centijén, akkor azt amúgyis érzi az ember, ha meg nincs, akkor (szerintem) fölösleges és káros tisztítgatni a bélfalat.

Önmagában az anális behatolás is gyengíti a végbél szöveteit, a beöntés is renyhíti a bélfalat (későbbiekben okozhat pl kiforduló végbelet), és rontja az érintett bélszakasz bakteriális ellenállását.

Meg a magam részéről ha vizet kell "hugyoznom" a seggemen át, elmegy minden kedvem az egésztől:D

2020. máj. 24. 14:22
 13/18 A kérdező kommentje:

Szarás után, meg hasmenés nélkül, sőt ha beöntés nélkül síkosítóval használom akkor is jön a nyálka.

Nem sárga, sima átlátszó néha, síkosodik magától.

Allergiás lenne a bélfal az idegen tárgyra?

2020. máj. 27. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy tapasztalom a nyálkásodást minden alkalommal, pedig kutya bajom, nincs bélgyulladásom! Neked is ilyen fehéres átlátszó sűrű anyag? A spermához hasonlít, én is ugyanúgy fogom fel, mint egy természetes síkosítót.
2020. máj. 27. 17:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Pontosan ahogy írod, és egyre több lesz, zavaróan sok.

Elég undi akárhogy is nézzük.. :-( De akkor nem nekem van ilyen egyedül..

2020. máj. 28. 13:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem undi, semleges az illata, az állaga is. Ha barna lenne, akkor zavarna. De komolyan senki más nem tapasztalt még ilyet?? (a kérdezőn kívül)
2020. máj. 28. 15:28
 17/18 A kérdező kommentje:

Na épp ez az, ilyet még én sem hallottam.

Bár nekem lehet van valami IBS vagy hasonló szindrómám és az váltja ki. Szó szerint mintha nedvesedne direkt az idegen tárgy hatására.

2020. jún. 1. 11:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha neked IBS lenne, nem nagyon akarnál semmit se feldugni...

500ml víz az rengeteg és ha belemegy a tényleges bélbe, onnan nem jön ki hamar, tehát ilyenkor már nem 5perc a beöntés.

Ha félórán belül van szex, akkor csak a rectumot kell öblítened. A székleted térfogata nem mérvadó, mert széles skálán tud mozogni, a bél alapesetben meg inkább összébb húzódik. Amikor a barna maci belemegy és feszíti, az adja a székelési ingert és mehetsz a klotyóra.

Ha pont székeltél vagy pár órája, akkor a rectum valszeg üres és oda ilyenkor kevés víz is elég. Nem mértem ki mennyit fecskendezek magamba manapság, de hogy a régi, az eredetileg tervezett 250ml adag töredékét, ebben biztos vagyok.

250ml adaggl épp úgy jártam mint te. Nem folyt ki az összes, elkezdtem dildózni. Közben eszébe jutott és még kellett állni wc-zni...

Az új rendszerben nagyjából a tizedét fecskendezem magamba, legalább 4lépésben. Ha az első tiszta "pisilés" után a negyedik is tiszta, akkor lehet fűrészelni, legfeljebb 30percig.

Így már jó, és azon kívül hogy tiszta, szag se lesz, az meg azért szempont. Tehát akkor is mosok, ha egyébként 99% semmi nincs. Csak a szag tűnjön el, ez a lényeg.

Ha még aktuális a problémád, próbáld meg így :)

2024. jan. 15. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!