Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzóban lehet szopni? Milyen? Valaki aki tapasztalta, az leírja?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 23:26
1/10 anonim válasza:
Egyszer szoptak vele, nem volt rossz :)
2/10 A kérdező kommentje:
Nem zavaro? Nem akad bele semmibe? Xd
2020. máj. 15. 23:33
3/10 anonim válasza:
Csupasz vagyok, nem volt ilyen probléma
4/10 anonim válasza:
Sose zavart az oralban
Szoval lehet
5/10 fukapapa27 válasza:
Engem nemtom miért de totál felhúz vagy megvadít ha fogszabályzós csajszit látok annyira bejön és ha még enyhén szeplős na akkor szalag szakadás, amúgy ahogy az előttem lévő válaszírók írták semmi gond vele! 45F
6/10 anonim válasza:
Szoptak már fogszabiba. Nem volt para.
7/10 anonim válasza:
Minden további nélkül lehet, amúgy sem fogazol.
8/10 anonim válasza:
Egy időben rendszeresen szopott le fogszabályzós lány. Nem volt semmi gond, nem akadt be sehová. Nekem még aranyos is volt úgy a lány:)
9/10 anonim válasza:
Semmi gondot nem okoz ha fogszabályzója van a partnernek. A szopás érzése ugyanaz, ugyanúgy tud szopni mint nélküle. Max esetleg ha valakinek fullosan meg van hagyva a fanszőr, és tövig benyeli a farkat, akkor beleakadhat, bár én csupasz vagyok, így ezt csak gondolom.
10/10 szonata válasza:
Felháborító! Milyen emberek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!