Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, a szájaélvezéstől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a szájaélvezéstől való félelem elmúlik?

Figyelt kérdés
Izgat ha gondolok rá, de mikro lenne rá lehetőség mindig meggondolom magam. Félek, hogy sok jön, meg az íze, stb. Ez elmúlik? Mi volt nálatok a megoldás?

2020. máj. 15. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első alkalom a kiváncsiságomnak volt köszönhető!

Lényegében 69-es pozitúrában kényeztettük egymást,ugyan a srác tapasztalt volt,én nem,de nem is beszéltünk meg semmit sem.

Ment a móka,én hanyadt feküdtem ő volt felül.

Persze gondoltam rá menet közben,hogy el fog élvezni de valahogy ez annyira nem zavart,így nem is foglalkoztam a dologgal.

Azután kezdtem érezni,hogy megemeli magát húzza ki a farkát a számból..vagy is ő nem akart meglepni,viszont én ezt nem tudtam és vissza húztam,ő engedett a húzásnak,és azonnal éreztem a forró cuccot ahogy belelőtte a számba.

Ezt én azonnal viszonoztam is neki!

Tele volt a szám és nem tudtam hogyan tovább...íztelen volt,finom meleg és lenyeltem,a farkán volt egy kis maradék nagyon felizgultam az illatára,azt is lenyaltam,nyeltem...

Megfordult,volt egy mosolyszerű az arcán de neki is televolt a szája amit nem tudtam mert gondoltam ő is nyelte.

Oda húztam hogy smároljak vele,kidugta a nyelvét és láttam egy merő anyaggal van tele,meg a szája de ez nagyon izgató volt abban a szituban és rácuppantam a szájára,lényegében a sajátomat is nyeltem általa,vagy 20percig csőröztünk de minden másodpercet élveztem!

A legszebb élményeim között tartom számon!

Azóta alap hogy a partnerem a számbaélvezzen!

2020. máj. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!