Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, a szájaélvezéstől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a szájaélvezéstől való félelem elmúlik?

Figyelt kérdés
Izgat ha gondolok rá, de mikro lenne rá lehetőség mindig meggondolom magam. Félek, hogy sok jön, meg az íze, stb. Ez elmúlik? Mi volt nálatok a megoldás?

2020. máj. 15. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Én csak a másik végén álltam eddig, szóval nem tudom
2020. máj. 15. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Az első nekem is nehezen ment. Azonban a srác nagyon szexi, izmos, stb volt. Mondta, hogy hamar elmegy, ami fontos volt mert a mai napig is csak azt szeretem szopni aki hamar elélvez. Szóval 2 perc után el is sült. Azonban azt nem mondta, hogy neki sok van. 10x spriccelt. Hát fura volt. Folyt ki a számból mert le nem akartam nyelni :D Elég vicces szitu volt. Aztán 2 évig összejártunk. Főleg ő elégített ki engem. 10 taliból 1x akart kb elmenni ő is.
2020. máj. 15. 21:39
 3/11 anonim ***** válasza:
96%

Hat nekem nem szolt, csak elsult igy konnyen atestem a tuzkeresztsegen

Nem volt rossz, csak picit fura

De mivel ruhaban voltam egyezerubb volt mar le is nyelni

2020. máj. 15. 22:58
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Nekem se szólt a srác, aki bele élvezett a számba. Végig durva volt és folyton rám szólt, hogy ne fogazzak. Rohadt vastag és nagyon nagy farka volt.

Engem teljesen felkavart mikor bele élvezett a számba. Sírtam utána amire a parasztja nem megsajnált vagy valami hanem beszólt, hogy ne hisztizzek és mikor még mindig nem hagytam abba lekevert két pofont. Azt mondta ki akart zökkenteni. Mondanom se kell, hogy többet nem találkoztam vele. Ez ráadásul életem első partnere volt. Pesten "nyaraltam" 3 napot így leszerveztem az első partnert aki a közelbe ráért kb. Hiba volt.

2020. máj. 15. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

Hát én nem az ízétől félek leginkább, hanem a HIVtől, ezért nem nyelem.

1 alkalom volt mikor egy srácnak engedtem, hogy a számba élvezzen, de akkor sem nyeltem.

2020. máj. 16. 00:02
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Ja, utolsó vagyok.

Egyébként lehet érezni a partneren, hogy mikor fog elsülni.

(Lélegzetvételen például), és előtte kiveszem a számból.

2020. máj. 16. 00:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de talán mindegy :) ne tarts tőle, gyorsan és megvan

Nekem jó volt az első, annak ellenére, hogy barátom félreértett xd

2020. máj. 16. 00:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Tök döbbenetes hogy sokaknak van hasonló története. Sajnálom őket. Én még mindig félek.:D
2020. máj. 16. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj félhetsz de tedd meg :D ennyi mondooom xd tedd meg, ha szar az ize ha nem xd megkérheted hogy szajba ne, ha baleset lesz kiköpöd :D az első mázlim is mulik :D hogy milyen partnered lesz de tedd meg aztán tanulj belőle :)
2020. máj. 16. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Utolso vagyok xd én nyeltem és megbántam xd ennyi de még mindig jo a szopás :D fiukat szopni jo de nem kell nyelni xd ennyi ha megsértődik leszopsz mást xd ennyiiii
2020. máj. 16. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!