Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért jó belerohanni egyből a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó belerohanni egyből a közepébe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddigi tapasztalataim alapján azt vettem észre, hogy a melegek nagy része nagyon bele vágna a kapcsolat közepébe (értem ezalatt: első személyes találkozó után már azt mondja, hogy szeretlek, már fogdosna, amitől ki ráz a hideg, na meg a nyomulás...sajnos nem egy ember játszotta már el ezt...) és mind ezt úgy, hogy alig ismerjük egymást. Nálam egy párkapcsolat alapja az, hogy első körbe megismerjük egymást, ezek alapján fognak kialakulni a vonzalmak (na meg persze a kémia). Szerintetek velem van a baj? Én vagyok ilyen tartózkodó?

Szívesen várom a válaszaitokat, vagy esetleg az eddigi tapasztalataitokat :)

19 F/P

2020. máj. 14. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom. Ezt én is tapasztaltam már többször is. Nálam az első 2-3 randin csak csók van és ölelés. A szeretlek szóval pedig addig szoktam várni, amíg tényleg biztos vagyok abban, hogy szeretem az illetőt, és azt látom és érzem, hogy ő is viszont szeret engem.

Szóval szerintem nem veled van a baj.

2020. máj. 14. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon pozitív, hogy így állsz hozzá. Fiataloknál ez nem ilyen reakció szokott lenni.

Először sajnos a többség "kipróbálja" a másikat, és utána lehet szó kapcsolatról.

De szerintem először beszélgetni, sétálni,programokat csinálni kell, nem fejest ugrani.

Aktívként mindig udvarlós voltam, és minden kapcsolatom így indult és el sem tudtam volna másképpen képzelni.

Most szingli vagyok,de alkalmiba nem megyek bele és beszélgetés , vagy ismerkedés nélkul kapcsolatról szó sem lehetne.

Lényeg, nincs Veled baj, bár többen lennének ilyenek, a meleg világ nem lenne ilyen posvány, mint amilyen.

2020. máj. 14. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok.. Még annyit, hogy a "szeretlek " szót kb egy hónap után éreztem csak, hogy ki tudom mondani. Vaktában nem mondogatom,illetve csak úgy. Ha érzem,hogy így is van, akkor mondom csak ki,de komolyan is gondolom !
2020. máj. 14. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha egyáltalán eljut valaki a randiig. Általában már a második válasz előtt lekopik az illető, jobb esetben csak a randira felejt elmenni.

Pedig az lenne a normális, pár válasz után találkozás, ahol egyáltalán kiderül, hogy még mindig szimpatikus-e a másik, majd jobban megismerni és utána lehetne egészen közel kerülni. Ezek nélkül soha sem lesz párkapcsolat, csak némelyik fejében. Majd panaszkodik sok, hogy jajj, neki nem sikerül, pedig vágyik rá, de az elején nagyon elszúrja az egészet.

2020. máj. 14. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:

11:23

igen ezzel én is így vagyok

mert az a baj, hogy a vonzódást sokan keverik a szeretettel...

2020. máj. 14. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is ilyen volt az elején. Szóvá is tettem neki, hogy egy hónap és pár találkozó után nekem fura, hogy azt mondja, hogy szeret, hogy hiányzom neki, hisz még nem is ismer.

Ő erre mindig azt mondta, hogy az alapján amit tud rólam már szeret.

Ezzel én úgy voltam, hogy nekem ez egy kicsit gyors, hiszem is meg nem is, de ezen nem fogok fennakadni. Azóta is együtt vagyunk és már elhiszem neki, hogy így érez. Én is szeretem.

Szerintem azért csinálják ezt mert nagyon sokszor csalódtak már és amikor találkoznak valakivel akin azt érzik, hogy komolyan gondolja az egészet akkor hajlamosak túlreagálni a dolgot. Nem hibáztatom őket. Sokan nagyon rég óta szeretnének már párt és "klasszikus párkapcsolatot" találni de azt a meleg közösségben nagyon nem könnyű.

Szerintem légy egy kicsit simulékonyabb, ha szimpatikus a másik. Idővel úgyis kiderül működik-e a dolog kettőtök közt.

2020. máj. 14. 11:30
 7/9 A kérdező kommentje:
11:29 Ebben teljesen igazat adok neked
2020. máj. 14. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán a legfontosabb, amit egy kapcsolat alapjául tudni kell.Több kapcsolatom volt, nem a levegőbe beszélek...

Lényeg, hogy beleszeretni az emberbe, a lélekbe szeretunk bele.Testet pedig megkívánunk,de ehhez nem kell érzelem.

A legfontosabb,hogy ezt a két érzést meg kell tudni kulönböztetni,és akkor nem lehet probléma.

Egyik párom sem volt a melegek által idealizált férfiszépség, de nekem a legszebbek voltak.Mert szerettem őket,mint embert...

Nagy kár, hogy a hűség nem volt erősséguk,de ez egy másik fejezet..

2020. máj. 14. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is eszt tapasztalom ír az illető két mondatot ahol az egyik van helyed úgy meg dugnak hát ez nem így működik nálam írom neki ere visza te nem is akarsz semit!
2020. máj. 15. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!