Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy víz alapú krém megfelelhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy víz alapú krém megfelelhet síkosító helyett anális szexhez?

Figyelt kérdés

Rutintalan vagyok és a (leendő) szexpartnerem felvetette, hogy azt használjunk - nem kell síkosítót venni.

Én vagyok a passzív fél.

2020. máj. 13. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy az hamarabb felszívódik és akkor nem lesz túl hatásos.
2020. máj. 13. 20:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nebasz hogy most 1000 forinton spórol...
2020. máj. 13. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a kéz vagy akármilyen krém olcsóbb mint a síkosító? Veszel egy jó nagy tubussal az sokáig elég, felesleges kísérletezgetni melyik jó melyik nem. Arról nem is beszélve, hogy amit a hátsóba juttatsz az közvetlenül felszívódik a végbélfal nyálkahártyáján, nem minden krém arra van kitalálva hogy nyálkahártyára kerüljön direktben (a síkosító viszont mehet az antiallergén, leginkább glicerint tartalmaz).
2020. máj. 13. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sose jó a "krém"! Egy jobb, márkásabb minőségi síkosító kell egy rendes dugáshoz. Nem szabad kísérletezni mindenféle gagyi krémmel, attól csak bajod lehet.
2020. máj. 14. 06:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ne azon az 1000 forinton spóroljatok, amúgy sem egy alkalomra elég, sokáig kitart, legalábbis nálam.

Óvszer helyett meg mit használnál? műbeles kenőmájas csomagolását?

2020. máj. 14. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon spórolni akarsz

Hát régen disznózsírt használtak erre a célra

Úgy tartották steril, és természetes, így is volt.

De a Síkosító kényelmesebb.

2020. máj. 14. 11:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg nem az aktívnak kell a Síkosító ő ráköp azt jónapot, neki jó, de az NEKED NEM főként ha kezdő vagy.

Fájdalmasabb lesz nélküle.

2020. máj. 14. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7-8 én voltam

Nem fér egyébként a fejembe hogy, hogy mondhat egy aktív ilyet egy kezdő srácnak,

Pont hogy 3x anyi Síkosító kell egy kezdőbe jobb fajta mint egy rutinosba.... Szerintem keress egy másik srácot, ez nem fog figyelni rád - csak üríteni akár.

2020. máj. 14. 11:42
 9/11 manly ***** válasza:
100%
Legjobb az étolaj vagy vaj.
2020. máj. 14. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9/9

Persze, még jó hogy nem gépzsír :D

2020. máj. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!