Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél valakinek a szeretője?
Tudatosan lennél valakinek a szeretője?
Alkérdés: És egy ismerősödnek a szeretője? Pláne ha a szeretőd párját is ismered.
Mindenkinek van szeretője, akinek nincs annak majd lesz. Ha heteró, ha meleg.
Nekem is van, és a páromnak is! Nincs kimondva, de tudunk róla. És ettől függetlenül én elégedett vagyok a kapcsolatunkkal, mind lelkileg mind testileg, igen ennek ellenére egymással is sexelünk.
Tudom nagy közhely amit írok, de a mai világban, főleg a meleg között aki hosszútávon kibírja egy partnerrel az hazudik.
És igen, voltam, vagyok is szerető és engem izgat a dolog.
Ehhez kell egy fajta érzelmi inteligencia és érettség, hogy ezt az emberek fel tudják vállalni, elsősorban saját maguknak.
Ugyan nem volt még párom nekem, de #12 nem értek egyet veled!
Ha lenne párom és mondjuk 4, vagy 5 éve lennék vele sem jutna eszembe megcsalni!! Undorító dolognak tartom azt, ha valaki csalja a párját fűvel-fával... Attól, hogy valaki meleg/heteró/biszex stb szexualitású még nem jelenti azt egyenesen, hogy meg is csalja a párját. Nem kell általánosítani...
#13 akkor térjünk majd rá vissza ha már lesz egy 4-5 éves kapcsolatod!
#14 én nem lejáratni akartam a melegeket, én is meleg vagyok. Ez csupán az elmúlt 15-20 éves tapasztalatom, kevesebb része a személyes a többi inkább mások részéről.
Nyilván lehet élni az álomvilágban, hogy mindenki hűséges, csak saját magunkat verjük át a legjobban.
Én nem verem át magam, attól, mert van párom akit szeretek, és elképzelni sem tudom, hogy nem vele élem le az életem, ne hozzá menjek haza este stb... attól még megnézem a jó pasikat, vágyok rá, hogy néha mást, valami újat kipróbáljak.
De mindenki maga dönti el, hogy megéli a vágyait éli az életét, vagy lemond mindenről, aztán lehet, hogy a végén még meg sem éri.
Sajnos ez az én véleményem, még akkor is ha ezt senki már nem fogja bevallani.
"De mindenki maga dönti el, hogy megéli a vágyait éli az életét, vagy lemond mindenről, aztán lehet, hogy a végén még meg sem éri."
Nyilván nem mindenki hűséges típus. De te vettél mindenkit egy kalap alá. Tudom, hogy az vagy, de akkor is lejáratod a melegeket vele, kvázi azt mondtad, hogy náluk ez természetes..
"De mindenki maga dönti el, hogy megéli a vágyait éli az életét, vagy lemond mindenről, aztán lehet, hogy a végén még meg sem éri."
Ez így van. De én nem nevezném ezt lemondásnak, vannak terveim az életben. A "minden", nekem nem arról szól, hogy a testi vágyaimat kielégítsem, hanem sokkal többről. Nem ítéllek el, ha nektek így jó, de igenis vannak, akik hűségesek és nem is vágynak többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!