Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lennél valakinek a szeretője?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél valakinek a szeretője?

Figyelt kérdés

Tudatosan lennél valakinek a szeretője?

Alkérdés: És egy ismerősödnek a szeretője? Pláne ha a szeretőd párját is ismered.

2020. máj. 12. 21:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Már az vagyok, voltam.
2020. máj. 13. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

Mindenkinek van szeretője, akinek nincs annak majd lesz. Ha heteró, ha meleg.

Nekem is van, és a páromnak is! Nincs kimondva, de tudunk róla. És ettől függetlenül én elégedett vagyok a kapcsolatunkkal, mind lelkileg mind testileg, igen ennek ellenére egymással is sexelünk.

Tudom nagy közhely amit írok, de a mai világban, főleg a meleg között aki hosszútávon kibírja egy partnerrel az hazudik.

És igen, voltam, vagyok is szerető és engem izgat a dolog.

Ehhez kell egy fajta érzelmi inteligencia és érettség, hogy ezt az emberek fel tudják vállalni, elsősorban saját maguknak.

2020. máj. 13. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nem volt még párom nekem, de #12 nem értek egyet veled!

Ha lenne párom és mondjuk 4, vagy 5 éve lennék vele sem jutna eszembe megcsalni!! Undorító dolognak tartom azt, ha valaki csalja a párját fűvel-fával... Attól, hogy valaki meleg/heteró/biszex stb szexualitású még nem jelenti azt egyenesen, hogy meg is csalja a párját. Nem kell általánosítani...

2020. máj. 13. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
12/ Ezzel a hozzászólással csak a melegeket járatod le. Egy részük lehet, hogy így viselkedik, de vannak olyanok, akiknek sokat számít egy kapcsolat és nem fekszenek le mással. Persze, ha nyílt lapokkal játszotok, sokkal jobb, mintha csalnátok egymást a másik háta mögött. Én 0db partnerrel is kibírtam eddig, sőt annyira nem is igénylem, úgyhogy ne általánosíts. Ha a párom és én is csalnánk egymást, akkor nem is a párja lennék a páromnak, csak az egyik szeretője. A kérdésre válaszolva egyedülállónak lennék a szeretője, nősnek, vagy olyan melegnek, aki kapcsolatban él, nem. Lehet nálad ez az általános és megszokott, de nem kell egy kalap alá venni mindenkit, főleg a melegeket nem.
2020. máj. 13. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

#13 akkor térjünk majd rá vissza ha már lesz egy 4-5 éves kapcsolatod!

#14 én nem lejáratni akartam a melegeket, én is meleg vagyok. Ez csupán az elmúlt 15-20 éves tapasztalatom, kevesebb része a személyes a többi inkább mások részéről.

Nyilván lehet élni az álomvilágban, hogy mindenki hűséges, csak saját magunkat verjük át a legjobban.

Én nem verem át magam, attól, mert van párom akit szeretek, és elképzelni sem tudom, hogy nem vele élem le az életem, ne hozzá menjek haza este stb... attól még megnézem a jó pasikat, vágyok rá, hogy néha mást, valami újat kipróbáljak.

De mindenki maga dönti el, hogy megéli a vágyait éli az életét, vagy lemond mindenről, aztán lehet, hogy a végén még meg sem éri.

Sajnos ez az én véleményem, még akkor is ha ezt senki már nem fogja bevallani.

2020. máj. 13. 14:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"De mindenki maga dönti el, hogy megéli a vágyait éli az életét, vagy lemond mindenről, aztán lehet, hogy a végén még meg sem éri."

Nyilván nem mindenki hűséges típus. De te vettél mindenkit egy kalap alá. Tudom, hogy az vagy, de akkor is lejáratod a melegeket vele, kvázi azt mondtad, hogy náluk ez természetes..

"De mindenki maga dönti el, hogy megéli a vágyait éli az életét, vagy lemond mindenről, aztán lehet, hogy a végén még meg sem éri."

Ez így van. De én nem nevezném ezt lemondásnak, vannak terveim az életben. A "minden", nekem nem arról szól, hogy a testi vágyaimat kielégítsem, hanem sokkal többről. Nem ítéllek el, ha nektek így jó, de igenis vannak, akik hűségesek és nem is vágynak többre.

2020. máj. 13. 15:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, elfogadom.
2020. máj. 13. 15:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én most is az vagyok
2020. máj. 14. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!