Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok/mondtátok el otthon, hogy kapcsolatotok van?
Világ életemben párkapcsolatot kerestem, és végre úgy érzem megtaláltam azt, akire szükségem van. Három hónapja vagyunk együtt, és nagyon boldog vagyok vele, a legboldogabb. Anyukámmal élek, ő tudja rólam lassan már egy éve az előző kapcsolatomból, viszont miután szakítottam vele nem volt szó soha erről a témáról. Viszont úgy érzem hogy a párom megérdemel annyit teljes mértékben, hogy felvállaljam itthon, jelen esetben még csak az anyukám előtt. Tapasztalatok, ti hogy mondtátok el? Szernitem tök jól fogadná, csak egyszerűen nem merek odaállni és elmondani, a páromat viszont mindennnél jobban szeretem...
18/F
Tarts ki. Ez változni fog szerintem. Csak ezt neki is emészteni kell.Azért jobb hogy nem szólt szerintem nem akart semmi bántót mondani véletlenül is. ÉS legalább azt se mondta, hogy elfog tiltani tőle.Ha jól olvastam. Azért ez nem olyan rossz. Szépen szerintem hozzá fog szokni.Legyél türelmes sajnos most neked kell felnőttnek lenni és türelmesnek. Mint ahogy az én anyum is ellenséges volt ahogy írtam és ez meg változott. Fel a fejel és kitartás:)
Amúgy nézd meg Maris coming out videóját ott nagyon elutasító volt az anyukája tiltás meg minden volt. Pár év után meg a mostani párjával együtt mentek Horvátországba nyaralni megbékélt a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!