Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet fekete meleg fiúkkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet fekete meleg fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretném leszögezni hogy nem vagyok rasszista, sőtt nagyon is eltudnám magam képzelni egy fekete fiúval :)

2020. máj. 5. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Hányszor fogod még megkérdezni? Mit gondolsz, itt tolongani fognak? Nem ismerkedő plattform. Társkereső, ahol választhatsz t9bb preferencia közül, ill. Afrika.
2020. máj. 5. 14:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Most kérdezem először, de ezekszerint neked sincs jobb dolgod mint hülyeségeket válaszolgatni, bunkó módon mások normálisan feltett kérdéseire.
2020. máj. 5. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem azért akadt ki az első, mert az utóbbi időben többször is volt ilyen vagy hasonló kérdés. Persze ez nem azt jelenti, hogy azokat is te írtad ki.
2020. máj. 5. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem normális kérdés, mert nem erre való az oldal. Ha logikusan gondolkodsz, itt nem fogsz találni.
2020. máj. 5. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem hülyeség, amit írtam, próbáld meg társkeresőn. Okosabbat senki nem fog tudni tanácsolni.
2020. máj. 5. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Többször volt mostanában ez a kérdés, illetve ugyanez romákkal. Ezért akadt ki.

Egyébként társkeresőkön. Budapesten több lesz valószínűleg a találat mint vidéki városokban.

Amúgy néha tényleg irritáló ugyanazt a kérdést olvasni. Néha lehetne ilyenkor használni a kereső részt a gyakorin mielőtt valaki kiír egy kérdést. Fele ennyi kérdés lenne feltéve.

2020. máj. 5. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Itthon kb csak Budapesten. Nyugaton pl Londonban, Parizsban tobb eselyed van.
2020. máj. 5. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Egyetemvárosok még szóba jöhetnek.
2020. máj. 5. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Én is szeretnék Fekete srácot 😍
2020. máj. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!