Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem kell állandóan kamuzni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell állandóan kamuzni?

Figyelt kérdés

Már a harmadik üzenetet írja ugyanaz a pasi különböző kérdésekre adott válaszai alapján. Mindegyikben más volt. Az egyikben gyorstüzelő, a másik hasonló kérdésben leírta hogy sokáig bírja. Mire jó ez? Miért nem irja ki sok ember tényleg a nicknevét? Ettől még anonim marad. Persze lecsökken a kamuzása mert esetleg valaki megjegyezheti, de ha ír üzenetet, akkor is fel fogja az ember ismerni a nicknevét.

(direkt írtam nicknév nélkül, kíváncsi vagyok hányan jegyzitek ezt meg szintén nicknév nélkül)

2020. ápr. 29. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt írja, amit a másik olvasni akar.
2020. ápr. 29. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kényszeresen akar megfelelni, vagy százalékok alapján eltevesztetted. Pl velem azonos százalékon is áll jó pár ember, akit valaszai, stílusa alapján meg tudok különböztetni.
2020. ápr. 29. 18:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amiért a való életben is folyamatosan hazudoznak az emberek. Ezernyi oka lehet, trollkodnak, nem merik vállalni magukat, avagy szimplán ismerkedni akarnak és azt írják amiről azt gondolják a kérdező hallani akar.
2020. ápr. 29. 18:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes választ nem fogsz rá kapni. Én próbálom őket kizárni, nem értem miért jó ez egyeseknek, meg miért nem fordítják idejüket értelmesebb dolgokra.
2020. ápr. 29. 18:29
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem. Honnan tudod, hogy 1 személy? Ha nincs kint a nickneve? Vagy csak én nem értem? Hisz azt írod a kérdésben leírja. Azaz nem tudhatod ki a kérdés írója ha csak nem ráírtál. Viszont ha valaki erre se figyel hogy ugyanazt írja az valóban vicces. Vagy persze konkrétabbnak kéne lenned.

Egyébként tényleg vicces hogy zavar a nick nélküliség de te se rakod ki. Tehát így picit értelmetlen hogy te miért bántod azt aki olyan mint te. Persze ez is megesik. Nem gáz.

2020. ápr. 29. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel a nick, megírhatnád privátban.
2020. ápr. 29. 18:34
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

De amúgy ez milyen már. Most miért baj ha néha füllent. Mi van ha alapba pl hamar soká élvez el de ha nagyon kanos hamar.

Mindkettő igaz. Én pl masztiba hamar elmegyek. 2-3 perc. De szexbe soká. Akkor most hazudtam?

Meg milyen sunyiság így a háta mögött

Maruss05 tökéletesen ilyen amúgy mint amit leírtál.

2020. ápr. 29. 18:50
 8/11 Marcuss05 ***** válasza:
76%
Már miért kamuznék?
2020. ápr. 29. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Maradjunk annyiban, hogy az se igaz, amit kérdezel.

No offence...

2020. ápr. 29. 22:48
 10/11 Marcuss05 ***** válasza:
79%
Mikor és miben kamuztam kedves névtelen :)
2020. ápr. 29. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!