Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak mit vártok el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak mit vártok el az aktívtól?

Figyelt kérdés
Pl: kötelező dugnia? ha szopás van fekhet és élvezheti vagy mozgassa a fejed? neki kell szopnia? ilyesmikre gondolok.
2020. ápr. 29. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

igen, kötelező

amelyik nem dug meg, azt ott helyben tarkón lövöm

aki pedig csak fekszik szopásnál, annak tőből harapom ki a faszát

2020. ápr. 29. 15:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Huh de szimpatikus írás... :D
2020. ápr. 29. 15:02
 3/11 nonamenickname ***** válasza:
88%

Szeretem hogyha az aktív határozott, tud irányítani a szex közben, de közben gyengéd, érzéki. Egy szóval szenvedélyes.

Szeretem ha foglalkozik a popsival (simi, nyalás, markolászás).

A dugás attól függ, hogy éppen én akarom-e hogy megdugjanak. Ha ő sem akar dugni mert csak orált akar és én is csak azt akarok, akkor oké, de általában azt akarom, hogy dugjon.

2020. ápr. 29. 16:10
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Dugnia nem kell, de akarjon szopatni folytan akár lankadt farokkal is.
2020. ápr. 29. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt, hogy beavasson;)

17 p, somogy

2020. ápr. 29. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy irányítani tudja a szexet, jól megszóptasson, és megdúgjon. Neki az én farkamal nem kell hogy foglalkozzon, és nekem sem a sajátommal, nekem az a dolgom hogy az aktív farkával foglalkozzam, igaz én el tudok menni attól is hogyha csak dugnak, és nem ér senki a farkamhoz.

33p

2020. ápr. 29. 23:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elegedjen meg szopassal es tudja mit akar
2020. ápr. 30. 21:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt h ne legyel egy fa deszka az agyba.. szopasnal iranyitsa a fejem, de afjon szabadsagot is. Iranyithat es mondhatja mi mikor tortenjen de ne mindenbe. Azert ne csak kapjon hanem adjon is. Szeretem ha az aktiv is szop... nalam ez alap... en pedig melytorkot adok neki. Szeretem ha jatszit a cicimmel, es a golyoimmal... ha pedig kinyal akkor az a kanaan... de ha o akarja h kinyaljam az is nagyon jo... dugasnal pedig tegye oda magat, neha lehet lassuzni de en imadom mikor helyre tesznek... mondjuk nem mindig neha a simizos bujos szex a legjobb
2020. máj. 1. 03:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem kényeztetni az aktívat (leszopom, csókolgatom a testét, megdug) de passzívként nem várom el hogy engem kényeztessen pl szopjon le
2020. máj. 1. 04:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, jó keményre szopni a pasim, és imádom mikor jól megdugja a popsim.

Nálam a szopás lehet kölcsönös, de azt szeretem igazán, ha a partnerem a popsimmal foglalkozik, pl nagyon szeretem, ha jól kinyalnak, majd hosszan dugják és a végén teleélvezik a popóm ;)

32/p

2020. máj. 2. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!