Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az normális, hogy dugás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy dugás után aranyerem lesz?

Figyelt kérdés
Persze csak pár napig. 2x próbáltam eddig a dugást és mindig ez volt utána. Plusz nem is élveztem. Pedig mindig akarom...
2020. ápr. 29. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az aranyér a végbélben normálisan jelenlevő ér-egység (amelyek funkciója a végbél nyílásának finom bélelése és szabályozása) működésének zavarából keletkező betegség.

A közösülés előtt a végbél záróizma nem elég tág, tehát az első alkalommal illetve a későbbiekben is nagyon óvatos tágítás kell, hogy a közösülést megelőzze.

Nagyon fontos a megfelelő síkosító szer alkalmazása.

Szóval ha ott az erek gyengék, akkor igen, lehet aranyered, hiszen a dugás azért elég megterhelő azon a részen.

Egyébként ha nem élvezed, akkor miért akarod?

2020. ápr. 29. 12:00
 2/10 anonim ***** válasza:
17%
A végbél dugása az ami nem normális!
2020. ápr. 29. 12:07
 3/10 nonamenickname ***** válasza:
100%

Igen, ahogy írták, lehet.

Hiába nyújt élvezetet számomra is, attól még az alapvetően kijárat, így ha valakinek gyengébbek ott az erek, akkor lehet.

Viszont azt én sem értem hogy miért akarsz egy olyan dolgot amit nem élvezel,úgy hogy utána aranyered is lesz.

2020. ápr. 29. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az análáis szexet passzívként csak egy féle képpen lehet élvezni, ha fejben dől el a dolog, mert önmagában fizikálisan nem egy kellemes érzés, de ha fejben átalakítod, és úgy fogod fel, hogy a párod, szerelmed szexuális izgalmában kitölt, akkor sokkal jobb érzés lesz. És igen, megfelelő, bő síkosítás elengedhetetlen ennél a helyzetnél, és a tágítás. Sűrűbb igénybevétel során egyszerűbb persze. Szerintem az sem gond, ha előtte segédeszközzel már rásegítesz lassan. :)
2020. ápr. 29. 12:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert izgat a gondolat, hogy a másik dug. Akarok még egy kisfarkú srácot akinek vékony. Ha találok megpróbálom vele.
2020. ápr. 29. 12:11
 6/10 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Tökéletesen leírták, hogy mitől alakulhat ki.

Továbbá aki hetero, és ennyire megveti a melegeket, azt nem tudom, hogy miért olvasgatja a homoszexuális kategóriában a kérdéseket, és válaszolgatja meg. Elkeserítek minden kommentelő hetero férfit, ettől nem fog megváltozni a szexuális irányultságunk, csak a saját magatok idejét raboljátok, illetve égetitek le vele.

2020. ápr. 29. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem normális, de ha fennállnak a hajlamosító tényezők (genetika, életmód stb. - van akinél anál nélkül kialakul) akkor az anál csak ront a helyzeten. Látogasd meg a proktológiát ott majd elmondja az orvos. Súlyosbítani tudja az anál a helyzetet. Benne van a pakliban hogy le kell majd róla mondanod ha nem akarsz műtétet.
2020. ápr. 29. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Most ha én melegként azt mondom, hogy kijárat és nem bejárat, akkor én is homofób vagyok? Ne csodálkozzon senki, ha análisan szexel és előbb utóbb tünetei lesznek, kitágulás, aranyér, stb.. akár homoszexuális, akár heteroszexuális az illető. Nem ez e funkciója, ennyi. Sajnos többször olvastam, hogy a passzívnak nem is kellemes, ahogyan fentebb olvastam, csak a partnere kedvéért vállalja be. Le lehet pontozni, de nem biztos, hogy azért szóltak be az előttem lévők, mert melegekről van szó, egyetértek velük, a stílussal viszont nem.
2020. ápr. 29. 12:52
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Hidd el, a természet azt a nyílást nem arra találta ki...ergo te nem arra használod csak, amire használni kéne, innentől kezdve ne csodálkozz, ha jönnek majd a rendellenességek....
2020. ápr. 29. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
14%
Majd ha kifordul az egész végbeled,nem kérdezed meg,hogy normális e.Majd ha az oldaladon lesz kivezetve,elgondolkodhatsz rajt .
2020. ápr. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!