Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen full passzív sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen full passzív sráccal lenni?

Figyelt kérdés
Miben más mint egy sima passzívval? Az előjáték érdekel mert a dugás része az nyilvánvaló.

2020. ápr. 26. 17:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűz passzív vagyok. (16)

Úgy szeretném az elsőt, hogy egy kis csókolózás a fürdőben, majd levetkőztetjük egymás, ezután zuhanyzóba bemegyünk. Ott kicsit simogatom a farkát majd leszopom, de ne úgy hogy elmenjen. Egy kicsit előbb kimegyek a zuhanyból, majd megszárítkozom. Eközben Ő végig néz, bemegyek a hálóba és szétterülve várom az ágyon egy analpluggal a popsimban...

Mikor bejön letérdel az ágy elé majd annak a szélére húz engem. Óvatosan, de kicsit játszodazva lassan kihúzza, majd kinyal. Miután jó nedves vagyok alul kicsit megujjaz. Ahogyan kész vagyok arra, hogy belém hatoljon felvesz a kezébe majd lassan ráenged a farkára. Még egy kicsi csókolózás miközben bennem van a farka. Ezután az ágyra dob majd rengeteg dolgot kipróbálunk(sok póz, esetleg egy enyhe alázás vagy ilyesmik...). A legvégén meg az arcomra élvez. Ezután megcsapkodja az arcom a farkával én meg lenyalom az összes cseppet a frakáról és ami a arcomon maradt azt is. Ezután még szopom egy kicsit, majd egy közös fürdés, vagy egy második menet ha bírja mind a kettőnk.

Aki szívesen megtenné ezt egy 16 éves passzívval és Budapest környékén él az jelentkezhet ;)

16 full passzív

2023. aug. 26. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!