Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik korosztály a legfiatalabb akikkel lefeküdnétek?
Ezt én sem értem. Már szexelhetek, de a szexről nem informálódhatok. Most akkor mivan? Mindenki azt akarja, hogy tudatlanul és felkészületlenül vágjunk bele ilyen dologban?
"ÉEzt én sem értem. Már szexelhetek, de a szexről nem informálódhatok. Most akkor mivan? Mindenki azt akarja, hogy tudatlanul és felkészületlenül vágjunk bele ilyen dologban?"
Szerintem inkább azt akarják hogy lehetőség szerint ne vágj bele a dologba. Főleg ne 14-15 évesen. Bár nyilván ez kb elkerülhetetlen. Pont erre céloztam. Az ÖSSZES válaszadó (egy kivétellel) mind 20 alatti korosztályt jelölt meg. Ez két dolgot jelent. Az illető vagy maga is tini és a saját korosztályát jelölte meg vagy idősebb és a fiatalokat hajtja.
Első esetben semmi keresnivalója nem lenne itt az illetőnek, másik esetben meg megint csak erősen kétesélyes a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!