Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én találom helyesnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én találom helyesnek a magyar srácokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

6 évet éltem külföldön és

Most ahogy hazaköltöztem vettem észre, hogy arányaiban sokkal több helyes fiú van (számomra) mint külföldön.

Nektek mi a tapasztalatotok?

25/F

2020. ápr. 23. 20:02
 1/8 Croissant0101 ***** válasza:
100%
Nem, sok helyes magyar pasi van. :)
2020. ápr. 23. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Igen. Csak te, az egész világon.
2020. ápr. 23. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz irányba voltál kiköltözve.
2020. ápr. 23. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
25 év felett viszont totál tönkre mennek.
2020. ápr. 23. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Kedves 4-es válaszoló. Akkor ezzel most leírtad a saját 25 feletti életed is, eleve márcsak azzal is, hogy magyar vagy.

Az hogy ki hol és mennyire csúszik szét külsőleg, az nem kor és nem annak a kérdése, hogy melyik országban lakik, hanem az egyéné, hogy mennyire igényes magára.

Egyébként itt szeretném megjegyezni, hogy a 25 egyáltalán nem öreg, szóval nem tudom, hogy melyik pizsamádban álmodtad ezt.

Egyre több férfi kezdd el adni magára egyébként, legyen az meleg, hetero vagy biszex. A minap voltam egy drogériában, és ott volt egy 40 körüli apuka, aki kisfiával, aki saját magának vett hidratáló krémet. Annyit mondott az eladónak, hogy hidratáló krémet szeretne, de nem olyat aminek nagyon nőies az illata. Szóval kedves ideje lenne egy kicsit kulturálódni, és gondolkozni mielőtt megszólalsz.

2020. ápr. 24. 08:31
 6/8 Croissant0101 ***** válasza:
90%

Jézus ereje legyen veled. Most ez komoly volt 4 es?

25 vagyok, sportolok és használok krémet az arcomra. Akkor ha betöltöm a 26-ot már temessen is el magam mert egy szétcsúszott vénember leszek?

2020. ápr. 24. 08:45
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Igen,a Magyar srácok helyesek és jól néznek ki.

A 25 felettik is.Én idősebb pasi vagyok.És sértő

némelyik megjegyzés.

2020. ápr. 24. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

Látom mindenki megkapta a fölösleges hisztirohamát a 4-es miatt, mintha nem lenne totál igaza.

Fölösleges retardnak beállítani, mintha nem tudnánk helyretteni, hogy a nagy átlagra gondolt.

Az, hogy te vigyázol magadra, normálisan eszel, sportolsz, na gratulálok te vagy a kivétel RÁD nem gondolt, és akkor most már csak a túlzott önérzetességről kell leszoknod, meg némi értelmet kell még felszedni és akkor rendben is leszünk.

2020. ápr. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!