Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a semen retentio...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a semen retention-ről?

Figyelt kérdés

Nem teljesen önszántamból, de idén még nem szexeltek és nem is nyúltam magamhoz. A barátom nagyon hisz a semen retentionben, szerintem orbitális hülyeség és azt szeretném neki bizonyítani, hogy nem kell semmiféle spirituális bla-bla, bárki meg tudja állni, hogy megtartóztatja magát

Jótékony hatása pedig semmi sincs

Ti mit gondoltok?

2020. ápr. 23. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha van barátod akkor ö nyuljon hozád és te meg a barátod hoz
2020. ápr. 23. 13:57
 2/6 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Semmi értelmét nem látom. A test egy idő után túltermeli a spermiumot, amitől meg fog szabadulni saját magától. Általában ezt este teszi meg (éjszakai magömlés), erotikus álmok kíséretében.

Az orgazmus szerintem elég jó dolog, szóval miért adná fel?

Megtartóztatni spirituális bla bla nélkül is meg lehet.

De miért csinálja ezt? Mit mondd, hogy szerinte ez miért jó?

2020. ápr. 23. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Hosszú távon pedig kifejezetten káros
2020. ápr. 23. 14:04
 4/6 nonamenickname ***** válasza:
85%

Nekem egy kérdésem van:

Miért adnám fel azt amire a testem alapvetően vágyik? Ezzel szerintem a véleményem is elmondtam.

2020. ápr. 23. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem levegőt sem kell venni. Az gyorsabb lesz. :D
2020. ápr. 23. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jó! Azt írtad ebben az èvben, tehát már majdnem 5 hónapja. A túl sok önkielègítès/elèlvezès is káros, de ha sokáig nem csinálod, az is. Elvileg heti 2 maszturbálás minimum kell. Az ejakuláció segít ellazulni, jobban fogsz aludni, kiegyensúlyozottabbá tesz. Ha nem csinálod,egyrèszt magömlèshez (ahogy már elöttem írták) , frusztrációhoz, ingerlèkenysèghez vezethet, másrèszt ha a kèpződő spermiumok túl sok ideig maradnak a helyükön, mivel folyamatosan kèpződnek, az se túl jó. Plusz az önkielègítès javít a merevsègèn, növeli a teljesítményt. A rendszeres ejakuláció javít a sperma minősègèn. A szex pedig szintèn olyan hatásokkal bír, mint a maszturbálás, de erősíti a kapcsolatot közted ès a párod között. Ès nem utolsó sorban, valószínűleg az egyik legèlvezetesebb dolog a világon. Egy szó mint száz: maszti vagy szex MOST!
2020. ápr. 24. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!