Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Maszturbálásról hogyan szokjun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbálásról hogyan szokjunk le?

Figyelt kérdés

Szóval az utóbbi időben eléggé rászoktam a napi 3-4 alkalomra és szinte órákig ezen jár az agyam.

Hogyan lenne célszerű nekikezdeni "leszokni" ? Csökkentsem előtte napi egy alkalomra vagy egyből próbáljam kihúzni napokig ?

Nem örökre szeretném, de nem bánnám ha heti max 1-2x csinálnám, borzasztóan időrabló és lustulok is miatta.

2020. ápr. 22. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En a szomszed sraccal joba lettem, ittunk ravezettem h milyen jo lenne vmi, belement a kozos veresbe onnan pikkpakk lesz*ptam
2020. ápr. 22. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sportolsz valamit? Az segít a legjobban a leszokásban ha van valami más hobbi helyette, pl a sport segít mert az még le is fáraszt. Emellett a napi 1 recska még normális lenne csak be menjen rá az egész napod. Szabj magadnak korlátokat hogy pl egy nap csak fél óra mehet el rá.
2020. ápr. 22. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűen csak tanusíts önkontrollt és tartsd a farkad a nadrágodban.

Ha nem lenne időd, akkor nem vennéd elő.

Egyébként pedig személyenként változó hogy kinek mennyiszer kell. Én naponta 1 vagy 2 alkalommal kiverem. Nagy a szexuális étvágyam és nem akarok leszokni az orgazmusról vagy bekorlátozni heti 1 vagy 2 alkalomra.

2020. ápr. 23. 06:26
 4/8 nonamenickname ***** válasza:
94%

Ez olyan mint a dohányzás, hogy vannak segítség benne mint a tapasz vagy a rágó.

Egyszerű a képlet, nem veszed elő és nem vered ki.

2020. ápr. 23. 06:51
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Keress padit vagy szexelj tobbet...en is akkor verem ki ennyiszer mikor mar kivagyok es addig nem csillapodok ameddig meg nen dug valaki
2020. ápr. 23. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
A legjobb,szexel.Több szex és el is felejted a kezeid.
2020. ápr. 23. 08:19
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

SzokjUNK? Én sehogy nem akarok leszokni róla.

Én nem venném elő, és ennyi.

2020. ápr. 23. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Ha izgat az olyan, akkor hordj péniszlakatot.

Van hogy én is sokallom és nem tudom megállni hogy ne csináljam.

Olyankor csak felrakom a lakatot és pár napig hordom. Utána visszaállok a napi 1 vagy kétnaponta 1 alkalomra.

28f

2020. ápr. 23. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!