Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz vagy nem gáz, ha egy pasiban jelen van egy kupac fétis?
Figyelt kérdés
Öltönyfétis
Karórafétis
Katonás, rendőrös szerepjáték fétis
Csikizős kötözős BDSM fétis
emellett
romantikus, gyengéd szeretkezést is kedveli
Mennyire fér ez meg egymással egy átlagos meleg férfiban?
(Priviket nem kérek, nem vagyok kalandor tipus, a kérdés elméleti, komoly kapcsit keresnék, és nem itt :)
2020. ápr. 22. 16:49
11/18 anonim válasza:
Milyen az a kupac fétis? Izgatnak a kupacok? :)
Am ezek még egyáltalán nem olyan extrém dolgok. Nem gáz. Nyilván olyan partnert kell keresni, aki szintén ilyesmiket kedvel.
13/18 A kérdező kommentje:
no, ezzel a szöveggel te se vagy jobb nála, ha engem kérdezel...
2020. ápr. 22. 19:34
14/18 anonim válasza:
Nekem is a csikizős dolgon kívűl minden oké lenne. :D
16/18 A kérdező kommentje:
pofám leszakad!... :D
2020. ápr. 22. 20:09
18/18 anonim válasza:
Én 10 éve vagyok a pasimmal és a fétiseinket kapcsolaton belül is ki lehet élni, nem tudom miért pi,sáznak itt páran, hogy ezek tipikus kalandfétisek. Bár BDSM fétisünk nincs, van egy csomó más, egyenruha, jelmez, rape play, stb. 28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!