Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg! Ha most lennének a választások, ti melyik pártra szavaznátok és miért?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 16:39
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem leginkább azért gondolják így, mert
1. Nem éltek még igazi diktatúrában ezért el sem tudják képzelni, hogy az milyen lehet (mármint a hétköznapi élet szintjén, a politikai részét mindenki megtanulja az iskolában.)
2. Olyan emberre akarják bízni a hatalmat, akinek a vezetésével egyetértenek. Ha olyan diktátor lenne az államfő, akinek az intézkedéseivel nem értenének egyet akkor meg már kiabálnának a demokráciáért, meg a forradalomért. Csak az a baj, hogy ez egy diktátort nem fog meghatni. Hitler is csupa szépet és jót ígért eleinte. Csak aztán a sok szépből és jóból egy II. vh. lett, azon belül is egy óriási keleti vérfogó tállal meg holokauszttal stb.
2020. ápr. 23. 00:58
12/13 anonim válasza:
Én minden egyes szavazás alkamával egy jó nagy fszt rajzolok a szavazólapra. Én a fszra szavazok.
13/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy,annyiban különböznek,hogy mást hazudnak,így egyikre sem Ez az egész egy színház...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!