Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem szeretem ha szopnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretem ha szopnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen semmi izgatót nem érzek közben. Pedig szeretném ha csinálnák, de miért nem élvezem?

Lehet hogy nem jól csinálják nekem? Volt már 6-8 sráccal kapcsolatom de egyiküktől sem élveztem. És volt akinél szerelem is volt. 😕

2020. ápr. 21. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Miután a te kommented egyáltalán nem volt semmilyen szinten sem releváns, így akkor a félrevezető részt szerintem pont te ne emlegesd. Főleg hogy te próbálod meg beadni hogy nem normális a kérdező. Te mindent élvezel amit veled csinálnak?
2020. ápr. 21. 18:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele. Én bi vagyok, és szoptak már mindkét nemből, de szinte soha nem éreztem semmit, mintha nem is szopnának,ezért egy jó ideig nem is nagyon izgatott,hogy engem szopjanak... de aztán jött egy srác, aki elég jól értette a dolgát és nála végre éreztem, hogy csinál valamit :D Szóval elképzelhető, hogy a partnereid nem voltak valami ügyesek.
2020. ápr. 21. 19:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem, nem vagyok frigid, egy-két fétisem is van 😅. Egyedül az orál az aminél nem érzek semmit.

Érzem hogy csinálja, de semmi extra.

2020. ápr. 21. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én is ugyanígy vagyok vele, én mondjuk körül vagyok metélve, és szerintem ennek lehet köze hozzá. Eddig egy sràcnak sikerült úgy csinálnia, hogy élveztem is.

2020. ápr. 21. 22:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Én is körül vagyok metélve.
2020. ápr. 21. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!