Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem szeretem ha szopnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretem ha szopnak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen semmi izgatót nem érzek közben. Pedig szeretném ha csinálnák, de miért nem élvezem?

Lehet hogy nem jól csinálják nekem? Volt már 6-8 sráccal kapcsolatom de egyiküktől sem élveztem. És volt akinél szerelem is volt. 😕

2020. ápr. 21. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem jön be és kész. Nem kell ezt túlgondolni.
2020. ápr. 21. 16:39
 2/15 Croissant0101 ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán nem jön be neked. Szerintem sem kell túlgondolni. Ha nem nyújt élvezetet, nem kell csinálni. Ismerek passzívakat akik szeretik ha szopják őket, de ismerek olyanokat is, akik nem élvezik hozzád hasonlóan. Egyénfüggő ki mit szeret.
2020. ápr. 21. 16:46
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

"Szerintem szimplán nem jön be neked."

Ez nagyon építő válasz volt, megismételted amit a kérdező mondott. Az én válaszomat pedig, hogy frigid a kérdező, törölték. Ha valaki megírná, hogy nem szeret szexelni, arra is tilos lenne leírni, hogy frigid az illető (miközben ez a szó jelentése)?

2020. ápr. 21. 17:05
 4/15 Croissant0101 ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem azt írta, hogy nem szeret szexelni, hanem azt hogy az nem izgatja hogyha szopják. Ettől nem lesz frigid.
2020. ápr. 21. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
De azt se jelenti, hogy teljesen normális, ahogy te el akarod hitetni. Most akkor én is jelentsem a te válaszodat?
2020. ápr. 21. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok passzív pasit sem izgat, hogyha szopják, szóval nem mondtam ezzel hülyeséget.

A te válaszod viszont teljes egészében baromság volt, nemcsoda hogy valaki jelentette.

2020. ápr. 21. 17:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
mondtak*
2020. ápr. 21. 17:40
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Attól még nem lesz normális, hogy sokan vannak így. Az impotencia is normális akkor?
2020. ápr. 21. 17:49
 9/15 Croissant0101 ***** válasza:
100%

Te csak kötekedni tudsz?

Már megbocsáss, de hol van az leírva, hogy kötelező élveznie hogy szopják?

Te olyan dolgot hozol fel, ami szervi probléma. Azért gonolkozz már kérlek. Ha pedig sértve érzed magad, hogy valaki jelentette a kommented, és ezért kötekedsz, akkor kérlek inkább hagyd el az oldalt és nyugodj le. Már megbocsáss, de egy választ a moderátorok ellenőrzik. Ők sem találtáj valami okból kifolyólag,ahogy itt többen mások sem. Szóval szerintem a legjobb ha ezt abbahagyod.

2020. ápr. 21. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Jó, elhagyom, legalább nem kell olvasnom ahogy átveritek a kérdezőt.
2020. ápr. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!