Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Te szexelnél egy olyan sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szexelnél egy olyan sráccal akinek nem látod az arcát mert maszkba vár?

Figyelt kérdés
Egy sráccal dumáltam, ami így szeretne szexet. Egyszerre tartom izgatónak és félelmetesnek. Érdekel más mit gondol. Tehát úgy várna, hogy a fején maszk van.

2020. ápr. 18. 18:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem szexelnék vele. Az arc ugyanolyan fontos szerintem az összképet illetően.

Továbbá első találkozás és azt sem tudod hogy hogy néz ki. A cím amit megad vagy az övé vagy nem. Ha gondod/bajod lesz mit mondasz? Szerintem egy farokról készült fantomrajz alapján nehezen azonosítanák be.

Első alkalommal mindenképpen maszk nélkül taliznék vele, vagy előttem vegye fel a maszkot.

2020. ápr. 18. 18:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Oh a cím nem jelent semmit. Az egyik kérdésbe írt itt egy srác. Címre ment és megerőszakolta 3 fiú.

Lásd:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

De aki ártani akar annak mondjuk maszk se kell. De amúgy tedd azt amit én szoktam. A legjobb barátom mindig tudja hogy randizom. Mikor elindulok a laptopba beírom hova megyek, nicnevet, képeket stb. És ha valaha bajom esne ő hívná a rendőrséget. Illetve mondaná az adatokat honnan kell kiszedni anyumnak. Tehát ha nem hívom a tali kezdetét követő 3 órában akkor keres. Ha nem veszem fel tudja mi van. Ez a mi megbeszélésünk. Egyébként a magam részéről azt gondolom, hogy picit tényleg izgató lehet. De én BDSM kedvelő is vagyok, így nem jelent semmit, hogy én mit gondolok. Én azt mondom, ha normális a stílusa, a cím is okés csapj bele. Illetve az előttem szóló is jót ír. A telefon. Nagyon sokat tud rontani vagy javítani egy hívás :)

2020. ápr. 18. 18:51
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem mennék bele ilyenbe első alkalommal.

Továbbá Korona vírus idején biztos jó ötlet ez?

2020. ápr. 18. 18:52
 14/27 A kérdező kommentje:

Hát passzív vagyok, így nem hiszem, hogy nagy erőszak lehetne. :D Mármint értitek. Akarom vele. Akkor gáz max ha nem az ő teste és farka van a képen, de azért basszus kiabálni, tökönrúgni, harapni, menekülni mindig lehet. Meg olyat nem tud tenni amit amúgy nem szeretek. Volt már sajna hogy élőben nem volt olyan a pasi, de hát attól még lehet jó a szex. Max többet nem találkozol vele mert hazudott. Vagy én vagyok túl megengedő etéren?

A 3 francia srác story érdekes. Elolvastam. A többi is durva. Bár néha tud izgató lenni ha egy aktív keményebb. Nem akarok ítélkezni se meg semmi a francia fiú és a többi kapcsán, de szerintem azért ők is tehettek volna valamit közbe.

Köszönöm amúgy a sok választ és tényleg jó, hogy árnyaljátok a saját verziótok szerint.

2020. ápr. 18. 18:56
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem a korona idején akarom én se. A karantént én is tartom. De így hogy itthon vagyok ismerkedni is van/volt idő.
2020. ápr. 18. 18:56
 16/27 anonim ***** válasza:
96%

Ezt a harapni, ütni, rúgni, ordítani részről annyit, hogyha neked fáj a behatolás, és te nem akarod vagy leállítanád, akkor amennyiben erősebb nálad esélyed sincs.

A legtöbb áldozatnak is ugyanúgy ott álltak ezek a lehetőségek, de nem tudtak vele élni. Élőben egy ilyet megtapasztalni más, mint amikor a filmben látod vagy elképzeled.

2020. ápr. 18. 19:09
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Neked milyen tapasztalataid vannak? Megosztanád? Érdekel. Hisz tanulhatunk belőle.

2020. ápr. 18. 19:28
 18/27 anonim ***** válasza:
97%

Nekem az egyik exem volt erőszakos velem. Sokat kívánta a szexet egy nap akár 4x vagy többször. Én ennyire nem voltam azért kiéhezve, illetve a minőség fontosabb mint a mennyiség.

Na de a sztori. Aludtunk, és arra ébredtem, hogy simogatja a popsim, illetve nyomkodja oda a farkát a lyukhoz. Mondtam hogy nem akarom, hagyjon. Ő folytatta, de szerintem vissza is aludtam egy picit, majd arra ébredtem, hogy nyilal a fenekem, mert belémhatolt teljesen. Mivel átölelt hátulról, így a kezem le tudta fogni, a lábam a lábával szintén és a szám is be volt fogva a párnával. Nem tudtam mit tenni, hiába fészkelődtem. 20 centivel magasabb volt mint én, illetve ez által nehezebb is. Tűrtem csendben amíg végzett, majd bezárkóztam a fürdőszobába. Reggel kijöttem, amíg ő ment zuhanyozni, illetve intézni a folyóügyeit addig gyorsan összekaptam a cuccom és hazamentem. Annyit még megtettem, hogy a kocsijára ház előtt egy faszt rajzoltam a motorháztetőbe kulccsal. Természetesen mindenhol tiltottam, gondolom észrevette és értette a célzást, mert többet nem keresett.

2020. ápr. 18. 19:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
csak azért a maszk hogy ne ismerd fel, valakinek nagyon fontos hogy soha senki ne tudja meg róla hogy a saját nemével szexel. már mint szerintem
2020. ápr. 18. 21:12
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen kipróbálnám. Akár úgy is hogy többen vannak és rajtam is van maszk. Mert az igazság az hogy sokszor lőttem már le egy "kapcsolatot" azért mert nem tetszett a pasi arca.
2020. ápr. 18. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!