Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a rokonára felizgul valaki, az beteges dolog? Akkor is ha nem csinálnak semmit nem is fognak és a másik nem is tud róla?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 15:37
1/14 anonim válasza:
Szerintem ez gyakoribb mint hinnéd :D
2/14 anonim válasza:
Attól hogy a rokonod még nézhet ki jól így tetszhet neked. Nem gondolnám betegesnek.
3/14 anonim válasza:
Amíg nem akasztod be neki, nem para
4/14 A kérdező kommentje:
Hát nem lesz vele semmi, nem csinálnám mert hát rokon, de már sokszor elképzeltem ><
2020. ápr. 18. 16:04
5/14 anonim válasza:
A vágyainkban sokminden előfordul, kontrollálni nem is tudjuk,de nem is érdemes. Hoki közben gondolsz rá, és minden rendben. ;)
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést, kicsit megnyugtattatok
2020. ápr. 18. 16:33
8/14 anonim válasza:
Nekem is van egy másodunoka testvér pár akik mindketten eléggé bejönnek.
De mindketten házasok és nyíl egyenesek.
De őszintén ha az egyikük vagy mindketten felajánlanának egy esélyt nem utasítanám el. Mivel másodunoka testvéreim így nincs akkora vérrokonság hogy túlságosan elítélendő legyen.
De a lényeg hogy amíg nem történik semmi nem nagyon elítélendő. De ha mégis történne valami az a négy fal között kell maradnia.
9/14 A kérdező kommentje:
Nem fog történni semmi, csak rosszul érztem magam már a vágy miatt is 😅
2020. ápr. 19. 13:49
10/14 anonim válasza:
A gondolatok szabadon szárnyalhatnak, hiszen gondolatszabadság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!